
publicat la 23.07.2021
publicat la 20.07.2021
publicat la 19.07.2021
Pentru tine, astăzi e (un fel de) ziua cârtiţei. De dimineaţă, scoate puţin capul pe fereastră, adulmecă mirosurile de la vecini şi ia o hotărâre epocală care, desigur, îţi va schimba viaţa: de astăzi, doar omletă!
Bucataras.ro
[email protected]
Terci de ovaz( porridge) cu sirop de artar si zahar brun
1. Intr-o tigaie am pus untul, apoi l-am topit la foc mic, am adaugat imediat fulgii de ovaz si i-am amestecat bine cu grija sa nu se arda si dupa un minut am adaugat si laptele( un pahar plin, opriti restul de jumatate de pahar pentru final), vanilia, am omogenizat si am lasat fulgii sa fiarba...
Crocobail
Se face intai maiaua si se lasa la cald zece minute apoi se amesteca cu restul de ingrediente. Se face un aluat bun, se bate de masa de cateva ori apoi se lasa la crescut. Preparam intre timp merele, le curatam, le scoatem casuta cu samburi, le taiem cubulete mici, le amestecam cu...