SanatateAcasa

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 30.01.2012

RETETE70
PRIETENI20
Retete / Aperitive / Garnituri

Bruschete cu ton

In Aperitive / Garnituri la 18 Apr 2012

Frunzele de rucola se spala cu apa rece si se toaca marunt. Patrunjelul se spala si el si se toaca marunt, la fel si ca oregano. Usturoiul si arpagicul trebuie taiate marunt. Se combina intr-un bol uleiul de masline cu sarea, piperul, arpagicul, oregano, patrunjelul, maslinele si rucola....

Pasta din ficat de pui si verdeata

In Aperitive / Garnituri la 14 Apr 2012

Mod de preparare Ficatul de pui se fierbe. Dupa ce s-a racit putin, se paseaza cu o furculita si se scot pielitele si veenele separatoare. Se paseaza cu unt bio. Trebuie sa capate o textura cremoase, sa fie usor de intins pe paine. Se adauga verdeata(usturoiul tocat marunt si patrunjelul),...

Bruschete cu dovlecei

In Aperitive / Garnituri la 27 Feb 2012

Usturoiul se curata, iar cu un catel se ung feliile de paine. Painea se unge cu ulei de masline. Restul de catei de usturoi se taie marunt si se pun pe feliile de paine. Dovlecelul se spala. Se taie in rondele subtiri. Se asaza rondelele pe paine. Se presara sare si piper, apoi se baga...

Crema de branza

In Aperitive / Garnituri la 24 Feb 2012

Branza se amesteca bine. Se spala mararul, se toaca marunt de tot. Se amesteca mararul cu cimbrul, sarea si piperul. Toate acestea se adauga peste branza si se amesteca. Crema se branza se poate pastra in frigider. Se poate servi la micul dejun, unsa pe paine, ca aperitiv pe felii de bagheta etc.

Bruschete cu ciuperci

In Aperitive / Garnituri la 24 Feb 2012

Se preparare dressingul din: ulei, sare, piper, cimbru si usturoi tocat marunt. Bagheta se taie in 12 felii subtiri. Se ung feliile de paine cu dressingul obtinut. Peste acestea se adauga branza (circa 20-30 de grame de branza degresata). Legumele se spala, se taie marunt (am taiat ciupercile...

Bruschete

In Aperitive / Garnituri la 12 Feb 2012

Chiflele se taie pe din doua, se folosesc doar 4 bucati. Pe de o parte, se taie usturoiul, se amesteca cu uleiul, sarea si piperul. Se pun chiflele in cuptor, se pun pe o tava unsa cu putina grasime, se lasa in cuptor la foc mediu. Rosiile se taie in cubulete, se inlatura semintele. Se scurg...

Rulada de legume

In Aperitive / Garnituri la 2 Feb 2012

Legumele se spala. Se pune 1-2 lingurite cu ulei intr-o tigaie. Se lasa se incinga uleiul. Apoi se adauga legumele(ardeiul spalat, curata si taiat bucatele, telina spalata taiata bucatale, ciupercile spalate, taiate pestisori, morcovul taiat bucatele mici si sfecla rosie). Se calesc rapid. Se...

Afisate 1 - 7 din 7 retete    

Postari recente

publicat la 08.06.2012

Salata de conopida

Horosmopul tau de astazi:

Berbec

Dacă două chei mici costă cât una mare, iar tu ai o sută de lei, câte chei poţi să faci astfel încât numărul celor mici să fie egal cu al celor mari? Te-ai apucat deja de calculat? Previziunea zilei: astăzi, cineva încearcă să facă mişto de tine. Pe Internet.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 13

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

la 19:27

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]