09:00
					
												Mâncăruri rapide cu Jacques Pépin
					
				 
								
					09:30
					
												Bucătărie tropicală cu Miguel
					
				 
								
					10:00
					
												Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie
					
				 
								
					10:30
					
												Arta gătitului cu Raymond Blanc
					
				 
								
					11:00
					
												Doi marinari mereu flămânzi
					
				 
								
								
					13:00
					
												Christophe şi prietenii
					
				 
								
								
					13:30
					
												Delicii din insule cu Peter Kuruvita
					
				 
								
					14:00
					
												Peripluri culinare: Maroc şi Siria
					
				 
								
								
								
								
					15:30
					
												Toată familia în bucătărie
					
				 
								
					16:00
					
												Trei bucătari de ocazie
					
				 
								
					17:00
					
												Ingrediente proaspete din grădină
					
				 
								
								
					17:30
					
												O săptămână în Mexic cu Chuck
					
				 
								
					18:00
					
												Peripluri culinare: Maroc şi Siria
					
				 
								
					18:30
					
												Peripluri culinare: Grecia
					
				 
								
								
								
								
					20:00
					
												Mâncăruri rapide cu Jacques Pépin
					
				 
								
					20:30
					
												Bucătărie tropicală cu Miguel
					
				 
								
					21:00
					
												Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie
					
				 
								
					21:30
					
												Restaurantul "Mátyás Pince"
					
				 
								
								
					22:30
					
												Doar pentru carnivori
					
				 
								
								
					23:30
					
												Toată familia în bucătărie
					
				 
								 
			
Supă rece de căpşuni cu mentă şi cu găluşte cu brânză ricotta
200 g de brânză ricotta se amestecă cu 1 ou întreg şi câteva picături de îndulcitor. Găluştele de mărimea unei linguri se rumenesc într-o tigaie uscată, la foc mic. Jumătate kg de căpşuni se mixează cu 300 ml de vin roşu fiert, împreună cu...