Tcc

1

Bucataras
incepator

Sant Quirze del Valles

Bucataras din 21.02.2011

RETETE3
PRIETENI1
Retete

Placinta cu branza

In Prajituri la 2 Mar 2011

Se amesteca branza cu galbenusurile ,zaharul si stafidele.Separat batem albusurile spuma si amestecam cu compozitia preparata inainte. Se adauga cele 2 linguri de gris si  amesteam.  Se intinde foaia de placinta si se toarna compozitia ,se niveleaza cu o lingura si se pune cealalta...

Arroz a la cubana

In Vegan / Raw vegan la 2 Mar 2011

Se pune orezul la fiert cu apa,2 catei de usturoi si sare! Se pune apa cat sa-l acopere o data (daca stiti sa preparati orez pentru sushi e perfect )si se fierbe amestecand din cand in cand.Intre timp am taiat restul de usturoi in felii subtiri pe care le-am prajit .Cand s-a rumenit l-am...

Tartine de paine cu anchoas

In Aperitive / Garnituri la 2 Mar 2011

Sunt foarte simplu de preparat !  Am pus pestele in mixer cu putin ulei si am facut un fel de pateu, rosia am oparit-o si i-am indepartat pielea dupa care am mixat-o pana s-a facut ca o pasta .  Feliile de paine se pot pune la cuptor la foc maxim cateva minute sau le puteti cumpara...

Afisate 1 - 3 din 3 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Balanta

Cauţi o idee de cadou pentru apropiata aniversare a soacrei tale. Te-ai gândit că un aruncător de flăcări poate fi o jucărie cu adevărat memorabilă? Mai ales dacă-i inversezi un pic două piese…

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]