Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Ciorogarla
Bucataras din 29.03.2013
Se bat galbenusurile pe bain-marie cu zaharul pudra timp de 3-4 minute. Apoi se lasa sa se raceasca si se adauga mascarpone si zaharul vanilat. Se amesteca usor, pana devine o compozitie cremoasa. Frisca se bate si se incorporeaza in crema de...
mai multe
publicat la 29.03.2013
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Taietor de pizza
Set de 2 teluri Kasahome
Veioza OSVINO, LED
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
ieri la 09:29
de Panacris 9
pe 20.01 la 17:57
pe 20.01 la 10:12
pe 18.01 la 21:25
de laura_n 7
pe 18.01 la 16:49
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
8 voturi
7 voturi
6 voturi
5 voturi
Clayonakin
RODIMUR
lili2010 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
lorykely 1
Clarisa 1
Panacris 9
2236 puncte
Valclaudia 9
316 puncte
vasimur 4
247 puncte
Rocsi 9
238 puncte
RODIMUR 8
176 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Prajitura cu zmeura si piscoturi
Se bat galbenusurile pe bain-marie cu zaharul pudra timp de 3-4 minute. Apoi se lasa sa se raceasca si se adauga mascarpone si zaharul vanilat. Se amesteca usor, pana devine o compozitie cremoasa. Frisca se bate si se incorporeaza in crema de...