Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 06.12.2012
Se freaca bine untul sau margarina pana cand devine moale si cremos,se adauga apoi pateul si se amesteca in continoare.Tonul scurs se adauga si el si se omogenizeaza compozitia.Se potriveste de sare si piper,si gata.
publicat la 16.12.2012
publicat la 13.12.2012
Te simti ca un fluture viu colorat in aceasta perioada. Singura problema- Gura are tendinta de a functiona inaintea restului corpului.
In cont 1
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Lumanare parfumata
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Suport pentru ustensile de bucatarie
Ciocan pentru carne
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
pe 21.03 la 15:03
pe 21.03 la 14:02
pe 21.03 la 10:21
de Retete_gustoase 1
pe 20.03 la 17:01
pe 20.03 la 16:51
de oanapl 8
5 comentarii
4 comentarii
5 voturi
4 voturi
de laura_n 7
oanapl
AndrutzaP 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
ankyy 1
Georghiouadriana23 1
Rocsi 9
2285 puncte
oanapl 8
1086 puncte
gaby_duceag 8
1000 puncte
abstract01 1
400 puncte
vasimur 4
222 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Crema de ton
Se freaca bine untul sau margarina pana cand devine moale si cremos,se adauga apoi pateul si se amesteca in continoare.Tonul scurs se adauga si el si se omogenizeaza compozitia.Se potriveste de sare si piper,si gata.