Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 15.12.2012
Intr-un bol se mixeaza albusurile impreuna cu zaharul,esenta de rom si putina sare pana devin spuma tare.Peste ele adaugam galbenusurile amestecate in prealabil cu uleiul;mai mixam putin pana acestea se incorporeaza,iar apoi adaugam faina,praful...
mai multe
publicat la 09.04.2013
Voturi:40
Voturi:57
Veioza OSVINO, LED
Pensula de patiserie
Termometru cu ecran LCD
Set de 2 recipiente pentru cereale
Taietor de pizza
Placa de tocat fata-verso
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 06:15
pe 18.10 la 13:57
de laura_n 7
pe 18.10 la 13:33
de Constelatialeu 9
pe 17.10 la 17:50
pe 17.10 la 15:17
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
4 voturi
vasimur
RODIMUR
Anamaria Cook 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
248 puncte
Valclaudia 9
127 puncte
gaby_duceag 8
100 puncte
MotanLaOale 8
53 puncte
mihaelar63 9
3 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Pasca cu smantana si blat de pandispan
Intr-un bol se mixeaza albusurile impreuna cu zaharul,esenta de rom si putina sare pana devin spuma tare.Peste ele adaugam galbenusurile amestecate in prealabil cu uleiul;mai mixam putin pana acestea se incorporeaza,iar apoi adaugam faina,praful...