alinutza1983

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 27.09.2010

RETETE178
PRIETENI48
Articole

Usturoiul (remediu natural) - partea I

In Legume, la: 18 Mar 2011

Proprietatile vindecatoare ale usturoiului au fost atat de exagerate , incat nu se mai poate sti ce este adevarat si ce este poveste; istoria acestei plante aromatice cu gust intepator arata, fara nicio indoiala, multiplele ei utilizari, iar medicii au identificat, inca din vechime, mai mult...

Despre mucenici

In Cu de toate, la: 3 Mar 2011

 MUCENICII ( Ofelia Vaduva- "Pasi spre sacru.Din etnologia alimentatiei romanesti" ) Modelarile de aluat ce poarta acest nume generic ( cu variante zonale: sfinti- Moldova si Bucovina,bradosi,brandusei-vestul Munteniei si pe alocuri,Oltenia, samti-Banat) sunt ofrande...

MARTISOARE DULCI

In Bucataras in oras, la: 1 Mar 2011

Aseara am avut proasta inspiratie ( spun proasta inspiratie din cauza aglomeratiei) de a vizita targul dedicat martisorului la Sala Dalles. Desi standurile erau asemenea unor ciorchini, printre picaturi, coate primite, caldura sufocanta, am reusit sa admir si eu cateva din miile de martisoare...

Citeva inventii pentru excentrici....

In Bucataras in oras, la: 9 Ian 2011

1. Propeller Island City Lodge din Berlin este unul dintre cele mai neobisnuite hoteluri din lume; acesta are 45 de camere , fiecare fiind amenajata si decorarata in al mod, cu totul inedit. De exemplu, una  dintre camere are mobilierul pe tavan, intr-o alta , patul este suspendat in are,...

Pizza de 4.000 de dolari si ... alte mincaruri scumpe

In Bucataras in oras, la: 27 Noi 2010

TRUFELE DE ALBA- ( ITALIA )- cresc in Langhe -Piedmont - nordul Italiei si au culoarea aurului alb, fiind socotite cele mai gustoase trufe din intreaga lume . De cele mai multe ori , acestea ajung sa fie vandute prin licitatie. Una din cele mai spectaculoase achizitii a fost consemnata la Londra,...

Festivalul Dulciurilor- Bucuresti

In Bucataras in oras, la: 25 Noi 2010

Asta seara nu am rezistat tentatiei si am trecut pe la Palatul Copiilor, unde timp de cateva zile isi deschide portile un festival ce ii va incanta pe cei mici ( poate si pe cei mari); din cate am citit , Festivalul este sustinut de revista " Bucataria pentru toti"... Ca o prima impresie a...

5 DESERTURI CARE MERITA INCERCATE....MACAR O DATA IN VIATA :)

In Bucataras hai hui, la: 26 Oct 2010

Tiramisu – Italia Cu siguranta ca majoritatea celor care citesc acest articol au incercat macar o data in viata gustul unei delicioase prajituri Tiramisu. Dar, la fel de adevarat este si faptul ca nicaieri savoarea acestui desert spectaculos nu este aceeasi cu aceea pe care o obtin...

Pentru pasionatii de gastronomie

In Bucataras in oras, la: 15 Oct 2010

 Ce faci cand esti pasionat de gastronomie, ai calatorit si ai mancat prin toate colturile lumii si dispui de un minimim de capital pentru o afacere in domeniu? Prima tentatie ar fi sa iti deschizi un restaurant. Raluca Ichim a avut alta idee insa - cursuri de gatit pentru pasionati....

TRASEU TURISTICO-GASTRONOMIC

In Bucataras hai hui, la: 14 Oct 2010

Anul trecut , in luna iunie am descoperit in Jurnalul de bucatarie-revista cu continut gastronomic a Jurnalului National, un articol despre locul meu de bastina-VALENII DE MUNTE.In mod firesc, manata de un puternic sentiment de mandrie locala, am pastrat revista la loc de cinste, sa o arat cu...

Smochinele

In Fructe, la: 10 Oct 2010

Smochinele nu sunt fructe ca oricare altele; duc in spate milenii, fiind aproape la fel de vechi precum timpul. In Valea Iordanului, arheologii au descoperit urme de smochine ce dateaza de acum mai bine 11 000 de ani- acestea fiind o hrana satioasa in asezarile stravechi neolitice. De altfel,...

Afisate 1 - 10 din 12 articole    

Postari recente

publicat la 18.01.2014

Tarta cu mere

publicat la 02.06.2013

Friganele cu banane

publicat la 02.06.2013

Bilute de branza cu somon fume

Horosmopul tau de astazi:

Pesti

Să nu repeţi povestea de data trecută, când ai înghiţit un borcan întreg de ardei iuţi şi ţi s-a părut că totul devine albastru. Noi te-am prevenit, tu faci ce vrei.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 14

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]