Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 06.01.2010
Fierbem carnea de pui o tocam si umplem dovlecelul scobit si curatat de coaja,ii facem capac din ardei . Il punem la fiert in apa si adaugam si ceapa.Cand e fiert dovlecelul punem 2 picaturi de zeama de lamaie si patrunjel.
publicat la 15.02.2013
publicat la 28.06.2012
Iti vei petrece si ziua asta corectand bietii imperfecti care te inconjoara.
Voturi:30
Voturi:9
Voturi:18
In cont 15
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 10:29
de Rocsi 9
ieri la 20:10
ieri la 11:23
pe 25.10 la 21:36
pe 24.10 la 16:29
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
oanapl
RODIMUR
Nepotii_si_bunica 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
vik 1
Rocsi 9
1360 puncte
mihaelar63 9
203 puncte
Valclaudia 9
200 puncte
Sidy 1
103 puncte
Andra_Constantinescu 6
84 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Dovlecei umpluti
Fierbem carnea de pui o tocam si umplem dovlecelul scobit si curatat de coaja,ii facem capac din ardei . Il punem la fiert in apa si adaugam si ceapa.Cand e fiert dovlecelul punem 2 picaturi de zeama de lamaie si patrunjel.