Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 06.01.2010
Fierbem carnea de pui o tocam si umplem dovlecelul scobit si curatat de coaja,ii facem capac din ardei . Il punem la fiert in apa si adaugam si ceapa.Cand e fiert dovlecelul punem 2 picaturi de zeama de lamaie si patrunjel.
publicat la 15.02.2013
publicat la 28.06.2012
Și azi îți saluți prietenii cu tradiționalul "De mâine mă apuc de slăbit". Oare de ce îți răspund doar cu un zâmbet înțelegător?
Voturi:42
Voturi:98
Voturi:33
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Unghiera BISALUO
Perie de pantofi
Set de 2 rasnite pentru mirodenii Liagué
Set de 8 ustensile de bucatarie pentru copii
Veioza OSVINO, LED
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de bucatarasa 1
la 18:08
la 18:00
de RODIMUR 8
la 17:53
de Bucataras 6
ieri la 09:59
ieri la 09:49
de oanapl 7
11 comentarii
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
8 voturi
7 voturi
6 voturi
4 voturi
Rocsi
RODIMUR
Rahela Velicu 6
Ureaza-i "La Multi Ani!"
rodica_m 1
luciancj 1
andreigiuk 1
oanapl 7
1103 puncte
Panacris 9
1014 puncte
RODIMUR 8
165 puncte
Rocsi 9
133 puncte
vasimur 4
126 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Dovlecei umpluti
Fierbem carnea de pui o tocam si umplem dovlecelul scobit si curatat de coaja,ii facem capac din ardei . Il punem la fiert in apa si adaugam si ceapa.Cand e fiert dovlecelul punem 2 picaturi de zeama de lamaie si patrunjel.