
publicat la 15.02.2013
publicat la 28.06.2012
publicat la 28.06.2012
Astăzi e ziua în care scoţi la plimbare conţinutul buzunarelor de la pantaloni. În sfîrşit, îţi vei reîntâlni verişorul despre care toată lumea credea că s-a înecat în râu. Sigur, nu mai e nici el tânăr, dar cu puţin ajutor s-ar putea să se pună pe picioare. A doua revelaţie va fi pe cântar, când vei afla că, de fapt, nu eşti obez.
Bucataras.ro
[email protected]
Ciorba radauteana
Curatam si spalam zarzavatul ,si il punem la fiert in 3 l de apa in care punem si pieptul de pui.Cand pieptul e fiert il taiem fasii iar zarzavatul il scoatem .Lasam supa sa se racoreasca 5 minute,timp in care frecam galbenusurile cu smantana.Cu un plonic turnam putin cate putin din supa peste...
Ciorba de perisoare
Tocam carnea o condimentam ,adaugam oul si ½ dintr-o ceapa .Formam bilute de marime potrivita . Intr-o cratita punem la fiert in 3 l de apa morcovul,telina,pastarnacul,ceapa,orezul iar dupa ce a clocotit adaugam cu atentie perisoarele.Lasam sa fiarba pana toate...
Supa crema de ciuperci
Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Tabel Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0;...