Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 14.07.2020
Se separă albușurile de gălbenușuri, apoi se iau albușurile și împreună cu praful de sare se bat. Separat se amestecă zmeura cu zahărul, iar apoi se adaugă la spuma de albuș bătută în prealabil. Se mai bat încă o dată timp de un minut până se...
publicat la 24.07.2020
publicat la 17.07.2020
publicat la 14.07.2020
In cont 3
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Cantar digital pentru bucatarie
Set de 2 recipiente pentru cereale
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 09:29
de RODIMUR 8
ieri la 13:30
ieri la 10:24
pe 14.02 la 15:44
pe 14.02 la 15:27
6 comentarii
4 comentarii
de Panacris 9
7 voturi
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
Panacris
MotanLaOale
UrsanMihaela
cristeena20 6
Ureaza-i "La Multi Ani!"
gabytza89 1
Teo Tomescu 1
Panacris 9
2093 puncte
RODIMUR 8
1208 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Rocsi 9
493 puncte
UrsanMihaela 1
254 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Spumata de zmeura
Se separă albușurile de gălbenușuri, apoi se iau albușurile și împreună cu praful de sare se bat. Separat se amestecă zmeura cu zahărul, iar apoi se adaugă la spuma de albuș bătută în prealabil. Se mai bat încă o dată timp de un minut până se...