Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 14.07.2020
Se separă albușurile de gălbenușuri, apoi se iau albușurile și împreună cu praful de sare se bat. Separat se amestecă zmeura cu zahărul, iar apoi se adaugă la spuma de albuș bătută în prealabil. Se mai bat încă o dată timp de un minut până se...
publicat la 24.07.2020
publicat la 17.07.2020
publicat la 14.07.2020
In cont 4
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Ciocan pentru carne
Veioza OSVINO, LED
Unghiera BISALUO
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Set de 4 pahare de whisky
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 09:49
ieri la 10:06
pe 12.07 la 08:02
pe 12.07 la 07:33
pe 11.07 la 07:36
4 comentarii
3 comentarii
2 comentarii
6 voturi
5 voturi
4 voturi
RODIMUR
vasimur
mikaela 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
1232 puncte
RODIMUR 8
1104 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Lau 9
157 puncte
vasimur 4
152 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Spumata de zmeura
Se separă albușurile de gălbenușuri, apoi se iau albușurile și împreună cu praful de sare se bat. Separat se amestecă zmeura cu zahărul, iar apoi se adaugă la spuma de albuș bătută în prealabil. Se mai bat încă o dată timp de un minut până se...