
publicat la 16.12.2012
publicat la 14.12.2012
publicat la 11.12.2012
Îmbracă-te frumos (cearşaful bordo se potriveşte de minune cu broşa aia mare, neagră), pune-ţi pe cap cununa de frunze de dafin (găseşti o pungă plină în bucătărie ) şi şlapii cu blăniţă în picioare. Eşti gata? Acum ieşi pe balcon şi salută-ţi supuşii!
Bucataras.ro
[email protected]
Vin fiert
Se toarna un litru de vin intr-un vas, impreuna cu restul de ingrediente. Se amesteca si se pune la fiert, lasati pt cateva minute, luam de pe foc si la o cana de vin fiert adaugam 1-2 lingurite de zahar.
Lapte acru
Branza de vaca se amesteca cu smantana si se pune pe fundul oalei in care o sa puneti si laptele Laptele il fierbeti si il lasati sa se raceasca putin, sa fie caldut Il turnati in oala peste branza si peste smantana, amestecati din cand in cand si il lasati macar pana a doaua zi, pana se...