andreea_angelo

1

Bucataras
incepator

roman

Bucataras din 16.11.2010

RETETE51
PRIETENI140
Retete / Supe/Ciorbe

Ciorba de perisoare

In Ciorbe la 11 Dec 2012

Punem osul la fiert, sa iasa zeama mai buna, dupa care punem ceapa tocata marunt si zarzavatul si lasam sa fiarba. Pregatim perisoarele: carnea tocata amestecata cu orezul, oul, marar si sare. Cand e fiert zarzavatul scoatem osul si adaugam perisoarele care le dam prin ou, sa nu se sfarame....

Supa scazuta cu cartofi si scarita

In Supe la 10 Dec 2012

Se toaca cepa marunt si se pune la calit, dupa cateva minute adaugam si zarzavatul. Carnea o taiem, o spalam si o punem la fiert in oala peste zarzavat, cartofii ii curatam si ii taiem cubulete, mai mici sau mai mari, dupa preferinta si ii punem in oala. Adaugam apa, sa depaseasca un pic cartofii...

Ciorba cu afumatura

In Ciorbe la 4 Dec 2012

Costita se taie si se pune la fiert, o lasam sa dea cateva clocote inainte sa punem legumele. Tocam ceapa si ardeiul, morcovul rondele, cartofii eu i-am taiat pai, ca la cartofi prajiti. Adaugam si legumele in oala peste carne, in afara de cartofi si lasam sa fiarba. Spre final adaugam si...

Afisate 1 - 3 din 3 retete    

Postari recente

publicat la 16.12.2012

Prajitura MADNESS

publicat la 14.12.2012

Carnati de casa

Horosmopul tau de astazi:

Capricorn

Îmbracă-te frumos (cearşaful bordo se potriveşte de minune cu broşa aia mare, neagră), pune-ţi pe cap cununa de frunze de dafin (găseşti o pungă plină în bucătărie ) şi şlapii cu blăniţă în picioare. Eşti gata? Acum ieşi pe balcon şi salută-ţi supuşii!

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 14

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]