angyb

1

Bucataras
incepator

forli(Dej)

Bucataras din 27.12.2011

RETETE151
PRIETENI202
Retete / Aperitive / Garnituri

Crenvusti in foietaj

In Aperitive / Garnituri la 23 Ian 2012

Se desface foia de foietaj si se intinde pe o planseta de lucru. Se taie fasii lungi. Crenvustii se taie dupa lungimea dorita si se ruleaza in fasiile de foietaj. Se dau la cuptor pana se rumenesc. Pofta buna!!!!!!!

Arancini di riso

In Aperitive / Garnituri la 18 Ian 2012

Puneti la fiert orez in apa sarata in asa fel incat cand orez va fi fiert apa sa fie absorbita toata in asa fel incat amidonul sa ramana si orezul va fi lipicios. Luati de pe foc adaugati untul, parmezanul si galbenusul de ou. (reteta siciliana spune ca trebuie adaugat si sofran dar cum nu aveam...

Orez cu carne tocata si branza topita

In Aperitive / Garnituri la 16 Ian 2012

Caliti ceapa, apoi adaugati carnea tocata si amestecati pana isi schimba culoarea. Cand scade zeama adaugati orezul si il sotam impreuna cu carnea. Adaugam supa si amestecam din cand in cand pana fierbe orezul. Cand este aproape gata adaugam smantana si feliile de branza. Pofta buna!!!!...

Cartofi umpluti

In Aperitive / Garnituri la 8 Ian 2012

Cartofii se curata de coaja,se scobescin interior se pune sare si un pic de unt. Cartofii scobiti se pun intr-o tava unsa cu ulei. Separat se calesc ceapa si gogosarul.Se adauga apoi parizerul taiat cubulete si ciupercile taiate marunt si se calesc bine. Cand sunt aproape gata se adauga...

Portofele cu cascaval si parizer

In Aperitive / Garnituri la 28 Dec 2011

Aluatul se decongeleaza la temperatura camerei. Cascavalul si parizerul le-am taiat cubulete si le-am amestecat . Nu am adaugat sare pentru ca era sarat cascavalul. Daca e nevoie adaugati si sare. Foietajul l-am taiat in patratele. Se pune pe fiecare amestecul de cascaval si parizer ....

Rotoli de parizer si branza topita

In Aperitive / Garnituri la 27 Dec 2011

Luati o felie de parizer peste care se pune felia de branza topita (felia de parizer de preferinta un pic mai lunga ca si cea de branza) Adaugati feliuta de gogosar, faceti un rotol si infingeti o scobitoare, ca sa nu se desfaca. Treceti prin faina alba, tapetati bine capetele ca in timpul...

Afisate 31 - 36 din 36 retete    

Postari recente

publicat la 27.09.2013

Prajitura rasturnata cu pere

Horosmopul tau de astazi:

Fecioara

Te simti ca un fluture viu colorat in aceasta perioada. Singura problema- Gura are tendinta de a functiona inaintea restului corpului.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]