
publicat la 01.01.2014
publicat la 12.12.2013
publicat la 12.12.2013
Esti prea critica in acest moment cu tine si de aceea ai impresia ca tot ceea ce faci este gresit. Incearca sa fii mai optimista si mai sigura pe tine!
Bucataras.ro
[email protected]
Cornuri cu nuca sau gem
Se pune drojdia la dizolvat in putina apa calduta (pt. cateva minute) Apa, uleiul si zaharul se bat bine cu un tel. Se adauga drojdia dizolvata. Apoi se adauga faina cat cuprinde, pana rezulta o coca moale si usoara, dar nelipicioasa. Se framanta cel putin 15-20 de minute. Apoi...
Salata de quinoa
Quinoa se clateste bine in mai multe ape. Eu folosesc o sita deasa in care pun quinoa si apoi o spal sub jet de apa. Atentie, quinoa trebuie spalata foarte bine inainte de a fi fiarta, ca sa nu ramana cu un gust amarui. Punem quinoa la fiert in apa cu sare (apa sa fie cam dublu decat...
Dip de spanac
Ceapa si usturoiul se curata, se taie marunt si se calesc in 2 lg de ulei si 3-4 lg de apa. Intre timp spalam spanacul (eu am folosit un bol mediu, dar puteti sa ajustati cantitatea de spanac in functie de preferinta) in mai multe ape si il adaugam peste ceapa si usturoi. Daca este nevoie mai...