asubana

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 04.03.2011

RETETE31
PRIETENI27
Retete / Mancaruri de post

Fasole scazuta

In Mancaruri de post la 20 Mar 2011

Fasolea muiata cateva ore(eu o las 4 ore), o fierb cateva minute  si schimb apa de 3-4 ori,(3-4 clocote).Dupa care o las in voia ei sa fiarba  timp in care eu  pergatesc urmatoarele ingrediente. Calesc cepele, noua ne place cu mai multa ceapa sa iasa mai dulce, adaug...

Fasole batuta

In Mancaruri de post la 19 Mar 2011

Las fasolea  la inmuiat cu o seara inainte, in apa rece. Dimineata fasolea este hidratata, iar pielita poate chiar sa fie indepartata de pe boabele de fasole.Am mai lasat si 4 ore cand ma grabeam la inmuiat si au iesit destul de bine. Scurg apa si pun fasolea la fiert in apa rece, cu...

Afisate 1 - 2 din 2 retete    
 
Retete preferate
Inele fragede

Voturi:28

Toate retetele preferate
 
Camara Bucatarasilor

In cont 27

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat - Rețeta delicioasă de casă

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]