Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
bucuresti
Bucataras din 13.07.2009
biscuitii se sfarama cu atentie si se pune peste ei untul topit in prelabil ,amestecand cu atentie pentru a se obtine o compozitie fina. totul se pune int-o tava si se intinde uniform pe toata suprafata. se baga...
mai multe
publicat la 17.12.2015
Este bine sa lasi bautura….insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.
Set de 10 forme pentru briose
Perna ergonomica Karll
Unghiera BISALUO
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Set de 8 ustensile de bucatarie pentru copii
Termometru cu ecran LCD
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 11:03
ieri la 09:24
pe 21.11 la 17:39
pe 21.11 la 17:20
de Andra_Constantinescu 6
pe 21.11 la 15:22
de Adele 4
8 comentarii
de vasimur 4
7 comentarii
6 comentarii
5 comentarii
9 voturi
8 voturi
7 voturi
MotanLaOale
vasimur
Adele
geobucataras 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Andra_Constantinescu 6
1399 puncte
Valclaudia 9
500 puncte
Adele 4
319 puncte
Rocsi 9
316 puncte
Lau 9
66 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
prajitura fara coacere
biscuitii se sfarama cu atentie si se pune peste ei untul topit in prelabil ,amestecand cu atentie pentru a se obtine o compozitie fina. totul se pune int-o tava si se intinde uniform pe toata suprafata. se baga...