Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
bucuresti
Bucataras din 13.07.2009
biscuitii se sfarama cu atentie si se pune peste ei untul topit in prelabil ,amestecand cu atentie pentru a se obtine o compozitie fina. totul se pune int-o tava si se intinde uniform pe toata suprafata. se baga...
mai multe
publicat la 17.12.2015
Esti imprevizibil ca de obicei. Si azi vei starni admiratie si ingrijorare.
Placa de tocat fata-verso
Set de 2 borcane de depozitare
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Veioza OSVINO, LED
Cantar digital pentru bucatarie
Perna ergonomica Karll
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 09:13
ieri la 10:50
de Panacris 9
ieri la 09:30
pe 29.01 la 10:52
pe 28.01 la 08:55
de Constelatialeu 9
9 comentarii
de oanapl 7
8 comentarii
7 comentarii
6 comentarii
8 voturi
7 voturi
de RODIMUR 8
RODIMUR
Lau
La Ancuta 5
Ureaza-i "La Multi Ani!"
luminitzaschiau 1
amalia_84 1
oanapl 7
4301 puncte
Panacris 9
1462 puncte
mihaelar63 9
1183 puncte
Mitinita 7
1100 puncte
MotanLaOale 8
1087 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
prajitura fara coacere
biscuitii se sfarama cu atentie si se pune peste ei untul topit in prelabil ,amestecand cu atentie pentru a se obtine o compozitie fina. totul se pune int-o tava si se intinde uniform pe toata suprafata. se baga...