Prajitura cu crema de nuca de cocos de post
Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 11.03.2025Imi plac mult, mult de tot deserturile cu nuca de cocos, asa ca, in aceste zile, am facut o...articol complet
Focaccia fără grabă
Postat pe: Adi Hadean Data: 11.03.2025Focaccia fără grabă este mai mult decât o rețetă – este o experiență culinară ce...articol complet
Baba au rhum exotic – o întruchipare a femeii
Postat pe: Adi Hadean Data: 07.03.2025”Pentru ea, cu drag” – o temă extrem de ofertantă, dar care a venit cu o mare...articol complet
Creveți în sos cremos cu usturoi
Postat pe: Elucubratii culinare Data: 06.03.2025Ingrediente pentru Creveți în sos cremos cu usturoi300 g creveți1+1 lingură unt1+1...articol complet
Rulouri De Poveste Pentru Ea – Fruitty Rolls
Postat pe: Adi Hadean Data: 06.03.2025Rulouri de Poveste pentru Ea sunt un dulce cu adevărat special, gândit să aducă un zâmbet pe...articol complet
CiocoCocoBerry – Un desert pentru EA
Postat pe: Adi Hadean Data: 05.03.2025Unele gesturi sunt mai dulci decât cuvintele. Dacă vrei să surprinzi pe cineva special cu un...articol complet
Salată de murături în sos de muștar
Postat pe: Kitchen open 24h/day Data: 04.03.2025Este o salată cu gust dulce acrișor, foarte gustoasă, care poate fi conservată și servită...articol complet
Pui Provencal cu roșii și măsline
Postat pe: Elucubratii culinare Data: 04.03.2025Ingrediente pentru Pui provensal cu roșii și măsline1 kg pui - piept...articol complet
Cești cu mousse de ciocolată albă și căpșuni
Postat pe: Adi Hadean Data: 04.03.2025Martie este luna în care celebrăm femeile speciale din viața noastră – mame, surori,...articol complet
Mușchi evantai în sos de vin
Postat pe: Adi Hadean Data: 03.03.2025Dragii mei, azi avem o rețetă simplă, rapidă și plină de gust. Am pus mâna pe un mușchi...articol complet
Risotto cremos cu patru brânzeturi
Postat pe: Elucubratii culinare Data: 02.03.2025Ingrediente pentru Risotto cremos cu patru brânzeturi -4 porții1 lingură unt1...articol complet
Pancakes cu ton
Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 01.03.2025In acest ultim week-end cu dezlegare la peste, inainte sa inceapa postul Pastelui, am...articol complet
Păstrăv cu sos de smântână și mărar verde
Postat pe: Elucubratii culinare Data: 28.02.2025Ingrediente pentru Păstrăv cu sos de smântână și mărar verde - 4 porții2 păstrăvi...articol complet
Cotlete de berbecuț – fragede și aromate
Postat pe: Adi Hadean Data: 28.02.2025Între alb și verde (iarnă și primăvară) se poziționează perfect această farfurie...articol complet
Tort aniversar de ciocolata 18 ani de blog
Postat pe: Laura Sava Data: 27.02.2025Tort aniversar de ciocolata 18 ani de blog. Acesta este tortul cu numarul 18 din colectia de...articol complet
Bigos - tocană poloneză cu varză și carne
Postat pe: Elucubratii culinare Data: 27.02.2025Ingrediente pentru Bigos- tocană poloneză- 1 kg varză murată- 1 kg varză crudă- 500 g...articol complet
Salată de fasole şi sfeclă roșie
Postat pe: Adi Hadean Data: 27.02.2025Februarie nu este doar luna iubirii, ci și a contrastelor – între frigul de afară și nevoia...articol complet
Tagliatelle cu sardine și roșii cherry
Postat pe: Elucubratii culinare Data: 26.02.2025Ingrediente pentru Tagliatelle cu sardine și roșii cherry - 2 porții - 250 g...articol complet
Risotto cu sfeclă roșie și brânză de capră
Postat pe: Adi Hadean Data: 26.02.2025Februarie mi-a adus întotdeauna un amestec de nostalgie și prospețime. Este luna în care...articol complet
Pui cu fasole verde, usturoi și lămâie
Postat pe: Elucubratii culinare Data: 25.02.2025Ingrediente pentru Pui cu fasole verde, usturoi și lămâie- 1 kg pui ( piept sau pulpe)-...articol complet