Blogosfera culinara

Adi Hadean

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Retete fara secrete

Kebap de vită – pentru iubitorii de carne

Data:28.04.2023

Vedeta de astăzi este carnea. În general nu sunt o mare amatoare de carne, însă ador carnea... articol complet

Medalioane de porc învelite în bacon

Data:26.04.2023

Perfecte pentru cină sau pentru un prânz de weekend, aceste medalioane de porc se pregătesc... articol complet

Cotlet de porc cu sos de unt

Data:24.04.2023

Începem săptămâna cu o nouă provocare a lui chef Adrian Hădean şi anume „pentru... articol complet

Frigănele de cozonac, sos de caramel și cremă de vanilie

Data:21.04.2023

„Nimic nu se aruncă, totul se transformă 😊.” Pentru mine, evitarea risipei... articol complet

Salată Shuba și Salată Mimosa

Data:19.04.2023

Asăzi este despre risipa alimentară. De fapt de fiecare dată este. Este bine să știm să... articol complet

Ciorbă de pește

Data:18.04.2023

Să nu risipeşti, ci să dăruieşti! Săptămâna aceasta chef Adrian Hădean ne provoacă cu o... articol complet

Câteva rețete potrivite pentru Paște

Data:14.04.2023

În ceasul al XII-lea fără un sfert, să zic așa, vă mai las câteva rețete potrivite pentru... articol complet

Pască fără aluat – un deliciu de Paște

Data:12.04.2023

Pentru mine orice sărbătoare este un prilej pentru a găti și pentru a împărți... articol complet

Masa de Paște – meniu de sărbătoare

Data:11.04.2023

Sărbătoarea Paştelui este una dintre cele mai frumoase şi încărcate sărbători. Atât în... articol complet

Pască fără aluat, cu ciocolată – de sărbătoare

Data:10.04.2023

Pentru mine, sărbătorile au o semnificație aparte, pentru că este momentul în care reușesc... articol complet

Plăcintă cu merișoare

Data:07.04.2023

Într-o lume în care totul este pe fugă şi, mai ales după o săptămână plină de... articol complet

Frigărui de pui și cartofi la cuptor – de weekend

Data:05.04.2023

  Dacă data trecută v-am plimbat prin Italia cu rețeta de linguine cu salsiccia și broccoli,... articol complet

Nuggets de pui – bucurie pentru copii

Data:03.04.2023

Îmi amintesc cu drag zilele de weekend de când eram copil, în special cele de duminică,... articol complet

Gnocchi cu pesto verde

Data:28.03.2023

Întotdeauna culoarea verde mă inspiră în bucătărie. Asociez de fiecare data această... articol complet

Tartar verde crud

Data:25.03.2023

Următoarea provocare a lui chef Adrian Hădean? Verde crud.Provocarea m-a inspirat către un... articol complet

Asociația Adi Hădean devine Black Sea FooDignity

Data:23.03.2023

Anul 2023 vine cu câteva schimbări majore. Și mă refer aici la Asociația Adi Hădean, care,... articol complet

Linguine cu sos de broccoli și salsiccia

Data:22.03.2023

Buongiorno, azi dăm o fuga în Italia, cu un preparat bogat în culoare și cu o explozie de... articol complet

Plăcintă cu pește – o gustare inedită

Data:20.03.2023

Pentu a defini tema sau mai bine spus provocarea lui chef Adrian Hădean „de prin... articol complet

Cartofi noi cu verdeață și telemea și ouă ochiuri

Data:17.03.2023

Nu contează câte grade sunt afară,... articol complet

Tocană de năut – o mâncare sățioasă

Data:16.03.2023

Ador să merg în piață. Mi se pare că este un loc minunat să-ți găsești inspirația. Mai... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]