Blogosfera culinara

Adi Hadean

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Retete fara secrete

O altă zacuscă

Data:25.08.2014

Zilele trecute am vizitat-o pe mama. Am mâncat la ea o salată de vinete foarte bună,... articol complet

Zuppa inglese

Data:22.08.2014

Zuppa inglese e un desert clasic italian. Nu are nimic în comun cu supa, chiar dacă numele ar... articol complet

Razalăi – paste de casă

Data:20.08.2014

Li se spune, în unele zone din Ardeal, razalăi. De fapt, sunt niște paste de casă de mici... articol complet

Crap la jar

Data:19.08.2014

Recent încheiata expediție în Deltă s-a soldat cu puțin peste 10 rețete pe care le veți... articol complet

O nouă eră

Data:18.08.2014

Titlul poate fi ușor pompos, însă e cumva necesar. S-a petrecut un lucru care m-a uimit și... articol complet

Tartar de ton

Data:02.08.2014

Tartar – un mod de a servi carnea de vită, popular în secolul 19, chiar la începutul... articol complet

Lapte cu fructe

Data:01.08.2014

Dacă vine vorba de băuturi răcoroase, pe mine mă mulțumește uneori combinația dintre lapte... articol complet

Topală de pui

Data:30.07.2014

Acum ceva vreme, în Franța fiind, am făcut mâncarea asta pentru o adunare de buni francezi... articol complet

Friptură de porc pe pâine

Data:29.07.2014

Dacă e ca pâinea să fie cu ceva, prefer să fie ori cu vinete, ori cu carne. Mai rar, cu... articol complet

Salată de morcovi

Data:28.07.2014

Dragilor, propun să începem săptămâna mai ușor, că parcă văd că ați cam întins-o în... articol complet

Băuturi de vară (4): Limonada cu plante aromatice

Data:25.07.2014

Dragii mei, asta a fost săptămâna băuturilor de vară. Mă tem că mâine nu voi apuca să... articol complet

Watermelon Metaxa Cooler

Data:24.07.2014

Dragii mei, am lipsit ieri, mi-ați lipsit și voi, dar tehnica m-a trădat, calculatorul meu a... articol complet

Băuturi de vară (1): Socata

Data:21.07.2014

Vara poți să bei multe lucruri. Apa e cel mai sănătos dintre ele și singurul cu adevărat... articol complet

Cum să frigi bine pieptul de pui

Data:18.07.2014

În cele mai multe localuri în care ceri piept de pui (de casa omului nu mai vorbesc), primești... articol complet

Despre Taste of Romania

Data:16.07.2014

Dragilor, am început cu întârziere călătoria prin România, în căutarea unor rețete... articol complet

Paste cu parmezan și roșii

Data:14.07.2014

Parmezanul e un soi de brânză. Singura brânză care poate purta numele de... articol complet

Gulyas de vițel cu cartofi copți

Data:11.07.2014

Gulyas (citește “guiaș”), zis și gulaș, e o mâncare pe care n-ai cum să o faci... articol complet

Coaste de vită la jar

Data:08.07.2014

Nu ai mereu la îndemână o  bucată suculentă de antricot pe care să o pui pe grătar. În... articol complet

Ciorbă de oaie

Data:07.07.2014

Bunica mea din partea tatei făcea un gulyas de oaie incredibil. Bun, foarte bun. Mi-l amintesc... articol complet

Risotto cu rață și brânză de capră

Data:04.07.2014

Ieri am primit o bucată de piept de rață (jumătate de piept) de la vecinul Emil. O bucată... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]