Pastry Workshop s-a nascut din pasiunea pentru dulciuri si din dorinta mea de a crea dulciuri cu personalitate, cum imi place sa le numesc.
{Wild Berry and Chocolate Souffle Tart} - Tarte cu sufleu de ciocolata si fructe de padure
Data:15.08.2013Am fost fascinata dintotdeauna de ciocolata si formele diverse pe care le imbraca in deserturi si... articol complet
"Chocoholic" Cake
Data:19.07.2013I admit it! I am a chocoholic, I love chocolate in any way, but mostly I love it in cakes. There... articol complet
{Ile Flottante} - Floating Island - Lapte de pasare
Data:14.06.2013Banuiesc ca e adevarat ce se spune: ce e simplu, e si bun. Ile flottante face parte din aceasta... articol complet
{Chocolate Cupcakes with Strawberry Filling} - Cupcakes cu ciocolata si capsune
Data:02.06.2013Don't you love these little cupcakes, loaded with chocolate and filled with a creamy, fragrant... articol complet
{Bienenstich} - Bee Sting Cake
Data:20.05.2013Nu-i asa ca e minunat cand o reteta ascunde o... articol complet
{Vanilla Pastry Cream} - Crema de vanilie
Data:20.05.2013Crema de vanilie este crema de baza in... articol complet
Briose Pizza
Data:12.05.2013Ingrediente: 500g faina 100g iaurt 120ml lapte 20g drojdie 1 lingurita zahar 1 lingurita sare 1/2... articol complet
{Chocolate Sorbet} - Sorbet de ciocolata
Data:29.04.2013V-am mai spus ca ador ciocolata si prajiturile care o contin?.. Reteta de azi e dovada "vie" a... articol complet
Pâte brisée - Pâte sucrée - Pâte sablée - 3 types of basic dough
Data:22.04.2013Searching and comparing recipes is part of my daily basis, but recently I ran into some questions... articol complet
{Almond Joy Mini Cheesecake} - Mini cheesecake cu migdale
Data:05.04.2013Trebuie sa recunosc ca desi imi plac prajiturile cu branza, cheesecake-ul a fost cam ultimul pe... articol complet
{Mini Chocolate and Caramel Tarts} - Mini tarte cu ciocolata si caramel
Data:27.03.2013!! For English see the bold text below. Ingrediente crusta: 140g zahar 130g unt la temperatura... articol complet
{Donauwellen Kuchen} - Danube Waves Cake - Prajitura Valurile Dunarii
Data:16.03.2013Doua lucruri carora nu le pot rezista in materie de dulciuri... primul e, evident, ciocolata pe... articol complet
{Mirror Glaze} - Glazura oglinda
Data:02.03.2013Cu totii ne dorim un finish perfect pentru torturile noastre, iar glazura aceasta e perfecta... articol complet
{Crunchy Caramel Swiss Roll} - Rulada cu nuca si caramel
Data:02.03.2013British call it swiss roll, French call it roulade, Romanians call it rulada, but... articol complet
Panettone Muffins
Data:27.02.2013M-a lovit azi o pofta nebuna de ceva bun si usor de facut, dar care sa-mi inunde simturile cu... articol complet
{Chocolate Pear Tart} - Tarta cu pere si ciocolata
Data:20.02.2013Vedetele de azi sunt perele si ciocolata, o combinatie clasica, etern delicioasa. Today's... articol complet
{How to cut your sponge cake} - Cum sa taiati blatul de tort
Data:19.02.2013Cum taiem blatul de tort in discuri egale Exista doua metode de a taia blatul de tort si le-am... articol complet
{Pear and Honey Entremet} - Tort cu pere si mousse de miere
Data:13.02.2013Blat genoise cu cacao: (eu am redus cantitatile la 2 oua pentru un disc de blat de 24cm... articol complet
{Marble Bundt Cake} - Chec marmorat
Data:12.02.2013Ingrediente: 300g faina 200g zahar 6 oua 100g unt 100ml ulei 80g smantana/iaurt gras 1 lingura... articol complet
Muffins cu mere - {Apple Muffins}
Data:25.01.2013Ingrediente: 400g faina 1 1/2 lingurita praf de copt 1/2 lingurita sare 150g unt la... articol complet