Pastry Workshop s-a nascut din pasiunea pentru dulciuri si din dorinta mea de a crea dulciuri cu personalitate, cum imi place sa le numesc.
{Homemade Coconut Marshmallows} - Bezele moi cu nuca de cocos
Data:30.10.2012Reteta apartine lui Nico, de pe un forum culinar. Multumesc, draga mea, pentru reteta si... articol complet
{Honeycomb Crispy Popcorn} - Popcorn caramelizat
Data:28.10.2012E o potrivire perfecta intre popcornul crocant si caramelul usor sarat cu si mai multa... articol complet
{Autumn flavours packed in one tiny tart} - O tarta cu arome tomnatice
Data:26.10.2012Ador provocarile de orice fel.. mai ales provocarile dulci. Asa ca indata ce am citit despre... articol complet
{Marble Bundt Cake} - Chec marmorat
Data:23.10.2012Ingrediente: 300g faina 200g zahar 6 oua 100g unt 100ml ulei 80g smantana/iaurt gras 1 lingura... articol complet