Supă cu iaurt și verdețuri și lipie
Postat pe: Gourmandine Data: 22.07.2024Ingrediente: 500 g iaurt natural (de preferință grecesc sau iaurt cu conținut ridicat de...articol complet
Rulouri de vinete cu nucă
Postat pe: Adi Hadean Data: 19.07.2024Aceste rulouri de vinete cu nucă vin ca răspuns la vara încinsă pe care o avem anul acesta....articol complet
Salata cu avocado si oua fierte
Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 17.07.2024Zilele astea atat de calduroase ne-au facut sa ne dorim mancaruri cat mai simpla si gatite...articol complet
Budincă de caramel
Postat pe: Adi Hadean Data: 17.07.2024Căldura mare, mon cher! Când termometrele bat 40 de grade, cine oare mai are nervi și timp de...articol complet
Pâine cu brânză și unt pe bază de plante
Postat pe: Gourmandine Data: 16.07.2024Ingrediente: Pentru pâine: – 500 g făină albă – 1 plic de drojdie uscată (7 g)...articol complet
Tocană de năut cu dovlecei
Postat pe: Adi Hadean Data: 15.07.2024Oameni buni, revin și pe blog cu rețete din emisiunea „La cină”, pe care puteți să o...articol complet
Pizza cu blat din cartofi – o rețetă cu doar 3 ingrediente
Postat pe: Adi Hadean Data: 15.07.2024Tema acestei săptămâni a fost intitulată “3 ingrediente”, așa că rețeta de astăzi...articol complet
Piept de rață pastel
Postat pe: Adi Hadean Data: 12.07.2024Astăzi am pentru tine un preparat savuros, piept de rață suculent, îmbogățit cu...articol complet
Busuiocul in Cofetarie
Postat pe: Pastry Workshop Data: 11.07.2024The post Busuiocul in Cofetarie appeared first on Pastry Workshop. Busuiocul in prajituri si...articol complet
Tacos mexican cu bunătăți românești de la MEATic by Adi Hădean
Postat pe: Adi Hadean Data: 11.07.2024Mexicul este o țară vibrantă și diversă, cu o istorie bogată, peisaje spectaculoase și o...articol complet
Tort cu caise si migdale
Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 11.07.2024Cand am vazut acest tort la Andreea, efectiv mi-au sclipit ochii, visam cum savurez o...articol complet
Gnocchi altfel – un brunch de vară
Postat pe: Adi Hadean Data: 09.07.2024Gnocchi. Gnocchi altfel, pentru un brunch de vară, cu prietenii vegetarieni care îți cer ceva...articol complet
Sashimi de ton și lubeniță
Postat pe: Adi Hadean Data: 08.07.2024Vă amintiți zilele toride ale copilăriei, când o felie de lubeniță rece era desertul...articol complet
Supă cu găluște – Dushbara
Postat pe: Gourmandine Data: 05.07.2024Dushbara este o supă tradițională azeră cu găluște mici umplute cu carne. Ingrediente:...articol complet
Salmorejo – supă rece de roșii în stil spaniol
Postat pe: Adi Hadean Data: 05.07.2024Cred că toți ne dorim ca vara să petrecem cât mai puțin timp în bucătărie, iar dacă...articol complet
Placinte simple cu prosciutto si cascaval
Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 04.07.2024Sunt zile in care ma ia asa o pofta de placinte sarate si calde sa fie, dar nu am rabdare...articol complet
Gazpacho de mango – un încântător amestec de arome
Postat pe: Adi Hadean Data: 01.07.2024Gazpacho de Mango e o variantă exotică la clasica supă rece spaniolă-Gazpacho. Dulceața și...articol complet
Suberek cu carne tocata de porc
Postat pe: Carte de retete Data: 30.06.2024Suberek cu carne tocata de porc. Reteta tatareasca de suberek. Cum se prepara suberek? Suberek-ul...articol complet
Dulceata de cirese negre amare cu zahar si fara zahar
Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 27.06.2024Nu am facut de foarte multi ani dulceata de cirese negre amare, cred ca mama ne-a facut...articol complet
Program Cursuri de Vara
Postat pe: Pastry Workshop Data: 27.06.2024The post Program Cursuri de Vara appeared first on Pastry Workshop. Participarea la un curs de...articol complet