Blogosfera culinara

Ribs Slow Cook cu piure de mazăre

Postat pe: Adi Hadean Data: 12.03.2025

Ribs Slow Cook cu piure de mazăre și cartofi aromați – este rețeta perfectă pentru o...articol complet

Prajitura cu crema de nuca de cocos de post

Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 11.03.2025

 Imi plac mult, mult de tot deserturile cu nuca de cocos, asa ca, in aceste zile, am facut o...articol complet

Focaccia fără grabă

Postat pe: Adi Hadean Data: 11.03.2025

Focaccia fără grabă este mai mult decât o rețetă – este o experiență culinară ce...articol complet

Baba au rhum exotic – o întruchipare a femeii

Postat pe: Adi Hadean Data: 07.03.2025

”Pentru ea, cu drag” – o temă extrem de ofertantă, dar care a venit cu o mare...articol complet

Creveți în sos cremos cu usturoi

Postat pe: Elucubratii culinare Data: 06.03.2025

Ingrediente pentru Creveți în sos cremos cu usturoi300 g creveți1+1 lingură unt1+1...articol complet

Rulouri De Poveste Pentru Ea – Fruitty Rolls

Postat pe: Adi Hadean Data: 06.03.2025

Rulouri de Poveste pentru Ea sunt un dulce cu adevărat special, gândit să aducă un zâmbet pe...articol complet

CiocoCocoBerry – Un desert pentru EA

Postat pe: Adi Hadean Data: 05.03.2025

Unele gesturi sunt mai dulci decât cuvintele. Dacă vrei să surprinzi pe cineva special cu un...articol complet

Salată de murături în sos de muștar

Postat pe: Kitchen open 24h/day Data: 04.03.2025

Este o salată cu gust dulce acrișor, foarte gustoasă, care poate fi conservată și servită...articol complet

Pui Provencal cu roșii și măsline

Postat pe: Elucubratii culinare Data: 04.03.2025

 Ingrediente pentru  Pui provensal cu roșii și măsline1 kg pui -  piept...articol complet

Cești cu mousse de ciocolată albă și căpșuni

Postat pe: Adi Hadean Data: 04.03.2025

Martie este luna în care celebrăm femeile speciale din viața noastră – mame, surori,...articol complet

Mușchi evantai în sos de vin

Postat pe: Adi Hadean Data: 03.03.2025

Dragii mei, azi avem o rețetă simplă, rapidă și plină de gust. Am pus mâna pe un mușchi...articol complet

Risotto cremos cu patru brânzeturi

Postat pe: Elucubratii culinare Data: 02.03.2025

 Ingrediente pentru Risotto cremos cu patru brânzeturi -4 porții1 lingură unt1...articol complet

Pancakes cu ton

Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 01.03.2025

 In acest ultim week-end cu dezlegare la peste, inainte sa inceapa postul Pastelui, am...articol complet

Păstrăv cu sos de smântână și mărar verde

Postat pe: Elucubratii culinare Data: 28.02.2025

Ingrediente pentru Păstrăv cu sos de smântână și mărar verde - 4 porții2 păstrăvi...articol complet

Cotlete de berbecuț – fragede și aromate

Postat pe: Adi Hadean Data: 28.02.2025

Între alb și verde (iarnă și primăvară) se poziționează perfect această farfurie...articol complet

Tort aniversar de ciocolata 18 ani de blog

Postat pe: Laura Sava Data: 27.02.2025

Tort aniversar de ciocolata 18 ani de blog. Acesta este tortul cu numarul 18 din colectia de...articol complet

Bigos - tocană poloneză cu varză și carne

Postat pe: Elucubratii culinare Data: 27.02.2025

 Ingrediente pentru Bigos- tocană poloneză- 1 kg varză murată- 1 kg varză crudă- 500 g...articol complet

Salată de fasole şi sfeclă roșie

Postat pe: Adi Hadean Data: 27.02.2025

Februarie nu este doar luna iubirii, ci și a contrastelor – între frigul de afară și nevoia...articol complet

Tagliatelle cu sardine și roșii cherry

Postat pe: Elucubratii culinare Data: 26.02.2025

 Ingrediente pentru Tagliatelle cu sardine și roșii cherry - 2 porții - 250 g...articol complet

Risotto cu sfeclă roșie și brânză de capră

Postat pe: Adi Hadean Data: 26.02.2025

Februarie mi-a adus întotdeauna un amestec de nostalgie și prospețime. Este luna în care...articol complet