Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 06.07.2013
Oul,zaharul,sarea si laptele se pun intr-un bol (de marime medie) si se omogenizeaza.Se adauga faina si apa minerala si se amesteca foarte bine pana devine un fel de lichid. Aluatul se toarna cu un polonic intr-o tigaie si se lasa 2 min.pe o...
mai multe
publicat la 06.07.2013
Set de 3 boluri Ellenge
Taburet pliabil telescopic
Termometru cu ecran LCD
Veioza OSVINO, LED
Cantar digital pentru bucatarie
Rola de folie pentru prajituri
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 10:51
ieri la 09:02
de Constelatialeu 9
pe 28.02 la 16:07
pe 28.02 la 14:11
pe 28.02 la 11:45
5 comentarii
4 comentarii
6 voturi
5 voturi
Mesaeosiu
Gherca Daniela
MotanLaOale
vasimur
Ligia Bxl 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Anamaria7 1
dentistutza 1
anomisana 1
Constelatialeu 9
1180 puncte
Andra_Constantinescu 6
1100 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Rocsi 9
418 puncte
vasimur 4
251 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Clatite cu gem
Oul,zaharul,sarea si laptele se pun intr-un bol (de marime medie) si se omogenizeaza.Se adauga faina si apa minerala si se amesteca foarte bine pana devine un fel de lichid. Aluatul se toarna cu un polonic intr-o tigaie si se lasa 2 min.pe o...