Se amesteca drojdia cu sarea si zaharul pana devine lichida, apoi se toarna in mijlocul bolului cu faina.
Se adauga apa calda si se framanta bine, impreuna cu uleiul turnat cate putin.
Se lasa la crescut 30 min., acoperita cu un prosop.
Pe blatul de pizza se pune un strat consistent de...
Se amesteca drojdia cu sarea si zaharul pana devine lichida, apoi se toarna in mijlocul bolului cu faina.
Se adauga apa calda si se framanta bine, impreuna cu uleiul turnat cate putin.
Se lasa la crescut 30 min., acoperita cu un prosop.
Se intinde blatul de pizza, se unge pe...
Se amesteca drojdia cu sarea si zaharul pana devine lichida, apoi se toarna in mijlocul bolului cu faina.
Se adauga apa calda si se framanta bine, impreuna cu uleiul turnat cate putin.
Este gata cand coca nu se mai lipeste de maini sau bol, si se lasa la crescut 30 min., acoperita cu un...
Se amesteca drojdia cu sarea si zaharul pana devine lichida, apoi se toarna in mijlocul bolului cu faina.
Se adauga apa calda si se framanta bine impreuna cu uleiul turnat cate putin.
Este gata cand aluatul nu se mai lipeste de maini sau bol. Se lasa la crescut 30 min., acoperita cu un...
Se unge blatul cu ketchup si se presara cascaval ras .
Se aseaza uniform feliile de salam, masline si ardei. apoi se imbraca in cascaval ras si se presara condimentele.
Se pune pe tava in care am asezat hartie de copt si da la cuptorul deja incins, pentru 15 min.
Se serveste calda...
Se unge blatul cu un strat consistent de ketchup si se presara cascavalul ras, pieptul de pui taiat bucatele si calit inainte, ardeiul taiat fasii subtiri, maslinele, iar la final busuiocul si cascavalul ras.
Se aseaza pe tava tapetata cu hartie de copt si da la cuptorul preincalzit pentru 15...
Se fierbe cartoful in coaja, apoi se curata si se zdrobeste cu furculita.
Faina se pune intr-un castron iar in mijlocul ei se face o adancitura in care se pune cartoful, untul la temperatura camerei, uleiul, drojdia dizolvata in apa calda si putina sare.
Se framanta pana devine un aluat...
Pizza cu sunca si ciuperci
Se amesteca drojdia cu sarea si zaharul pana devine lichida, apoi se toarna in mijlocul bolului cu faina. Se adauga apa calda si se framanta bine, impreuna cu uleiul turnat cate putin. Se lasa la crescut 30 min., acoperita cu un prosop. Pe blatul de pizza se pune un strat consistent de...
Pizza Margherita
Se amesteca drojdia cu sarea si zaharul pana devine lichida, apoi se toarna in mijlocul bolului cu faina. Se adauga apa calda si se framanta bine, impreuna cu uleiul turnat cate putin. Se lasa la crescut 30 min., acoperita cu un prosop. Se intinde blatul de pizza, se unge pe...
Pizza cu carnati
Se amesteca drojdia cu sarea si zaharul pana devine lichida, apoi se toarna in mijlocul bolului cu faina. Se adauga apa calda si se framanta bine, impreuna cu uleiul turnat cate putin. Este gata cand coca nu se mai lipeste de maini sau bol, si se lasa la crescut 30 min., acoperita cu un...
Pizza cu oua de prepelita
Se amesteca drojdia cu sarea si zaharul pana devine lichida, apoi se toarna in mijlocul bolului cu faina. Se adauga apa calda si se framanta bine impreuna cu uleiul turnat cate putin. Este gata cand aluatul nu se mai lipeste de maini sau bol. Se lasa la crescut 30 min., acoperita cu un...
Pizza Salami
Se unge blatul cu ketchup si se presara cascaval ras . Se aseaza uniform feliile de salam, masline si ardei. apoi se imbraca in cascaval ras si se presara condimentele. Se pune pe tava in care am asezat hartie de copt si da la cuptorul deja incins, pentru 15 min. Se serveste calda...
Pizza cu piept de pui
Se unge blatul cu un strat consistent de ketchup si se presara cascavalul ras, pieptul de pui taiat bucatele si calit inainte, ardeiul taiat fasii subtiri, maslinele, iar la final busuiocul si cascavalul ras. Se aseaza pe tava tapetata cu hartie de copt si da la cuptorul preincalzit pentru 15...
Focaccia in vas Zepter
Se fierbe cartoful in coaja, apoi se curata si se zdrobeste cu furculita. Faina se pune intr-un castron iar in mijlocul ei se face o adancitura in care se pune cartoful, untul la temperatura camerei, uleiul, drojdia dizolvata in apa calda si putina sare. Se framanta pana devine un aluat...