Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 28.09.2010
Legumele dupa ce sunt spalate f bine se scobesc pt a fi umplute(ardeii se curata de seminte,rosiile si dovleceii se scobesc cu o ligurita pt a scoate miezul si pentru a putea fi umplute).Daca dovlecelul este cu din acela alb cu coaja groasa se va...
mai multe
publicat la 11.11.2011
Voturi:14
Voturi:11
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Lumanare parfumata
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Set de 10 forme pentru briose
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Set de 2 teluri Kasahome
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 10:46
ieri la 10:54
pe 09.12 la 08:48
pe 09.12 la 07:15
pe 08.12 la 10:44
4 comentarii
3 comentarii
8 voturi
7 voturi
RODIMUR
vasimur
MotanLaOale
jolygina 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
dobrezaira 1
DanaModog 1
VI 1
eleny2010 1
Maria_Laura 1
mihaitza 1
Mikiluca 1
Adele 4
359 puncte
Sidy 1
203 puncte
MotanLaOale 8
169 puncte
miki_a 1
106 puncte
Valclaudia 9
103 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Legume umplute
Legumele dupa ce sunt spalate f bine se scobesc pt a fi umplute(ardeii se curata de seminte,rosiile si dovleceii se scobesc cu o ligurita pt a scoate miezul si pentru a putea fi umplute).Daca dovlecelul este cu din acela alb cu coaja groasa se va...