Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 25.01.2016
Mărunţim bine de tot covrigeii la robotul de bucătărie, până se obţine o făină pe care o amestecăm cu cele 2 linguri de zahăr de cocos. Peste turnăm untul topit şi uniformizăm compoziţia direct în tava de tartă,...
mai multe
publicat la 25.01.2016
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Unghiera BISALUO
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Coaster extensibil Cook Concept
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Tava pentru servire Jalz Jalz
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 12:51
la 10:30
ieri la 12:50
ieri la 09:39
pe 17.12 la 09:05
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
vasimur
MotanLaOale
Lavinia 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
mihaelar63 9
1200 puncte
Rocsi 9
311 puncte
Valclaudia 9
211 puncte
Adele 4
174 puncte
Andra_Constantinescu 6
103 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Tarta cu mousse de ciocolata, crema de cocos si unt de arahide, cu blat Pretzel
Mărunţim bine de tot covrigeii la robotul de bucătărie, până se obţine o făină pe care o amestecăm cu cele 2 linguri de zahăr de cocos. Peste turnăm untul topit şi uniformizăm compoziţia direct în tava de tartă,...