cory

1

Bucataras
incepator

Sanremo

Bucataras din 27.01.2010

RETETE3
PRIETENI30
Retete

Salata de conopida

In Salate la 7 Feb 2010

Se desface conopida in buchetele si se fierbe in apa cu sare. Separat se face o maioneza din ou,mustar,ulei. Ceapa se taie marunt. Conopida fiarta se marunteste cu o furculita,se amesteca cu maioneza si ceapa tocata. Se orneaza cu feliute de ardei rosu...:)

Mazare cu costita

In Mancaruri cu carne la 6 Feb 2010

se fierbe mazarea: separat se face o prajeala cu ceapa,morcovi telina , dar slabutz cu prajeala(calire) si se adauga costita. rezultatul adica sosul se adauga peste mazare, sare piper..putin marar dc vreti ca sta bine...pofta buna...

Chiftelute de carne in sos de rosii

In Porc la 5 Feb 2010

Se fac chiftelutele din carne macinata ,oua,sare piper,patrunjel care se prajesc. Separat se face sosul ; se toaca ceapa marunt ,morcovul si se calesc in ulei se adauga sosul de rosii,cimbru sare piper. Spre sf fierberii se adauga chiftelutele, in sos. Se serveste cu mamaligutza. pireu,...

Afisate 1 - 3 din 3 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Balanta

O plimbare cu rolele pe piatra cubică îţi va astâmpăra setea de sporturi extreme. Faptul că tot restul zilei vei trepida fără pauză devine un avantaj pentru rudele tale apropiate, care te vor folosi pe post de fotoliu pentru masaj.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi cu usturoi verde - Gust și prospețime într-un preparat simplu, de sezon

ieri la 19:29

Tort cu mure si ciocolata - Deliciu festiv cu fructe

de oanapl 8

pe 26.04 la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro