
publicat la 24.07.2012
publicat la 28.06.2012
publicat la 10.05.2012
Se anunţă zile toride. Cuptorul în care te coace destinul e mai mult decât strâmt şi lipsit de comfort. Putea şi ei să te frăgezească într-un spaţiu mai generos. În altă ordine de idei, nu uita că joia viitoare ai repetiţie la teatrul de păpuşi. Ţi-au luat sfori noi.
Bucataras.ro
[email protected]
Pachetele de primavara (chinezesti)
Se taie legumele fidelute, pe lung. Se calesc toate intr-o tigaie cu ulei de masline si soia. Se condimenteaza cu sare si piper. La final de tot se adauga si fideaua de orez fiarta inainte. Se bate albusul de ou separat pentru uns marginile foii. Se pregateste cate o foaie de placinta (chinezii...
Vinete umplute gratinate
Se taie vinetele pe lung in jumatate. Se scoate miezul (eu l-am scos mai repede cu lingura speciala de inghetata). Se pregateste umplutura: se taie cubulete mici mircovul, telina, ceapa si ciupercile(cuburi mai mari) dar si miezul de vanata si rosiile care se decojesc si se taie bucati, apoi...