
publicat la 26.10.2011
publicat la 04.10.2011
publicat la 26.09.2011
E o senzatie de dolce far niente care te ajuta sa te detasezi de orice problema de pe parcursul saptamanii si sa te bucuri de lucrurile frumoase si banale ale vietii
Bucataras.ro
[email protected]
Placinte cu branza sarata
Din drojdie, faina, sare si apa framantam un aluat normal ca la paine, iar la sfarsit adaugam si 50 ml ulei si continuam sa framantam pana uleiul intra in aluat. Lasam la dospit pentru 60 minute. Intre timp preparam umplutura amestecand oul cu branza Dupa ce aluatul este dospit impachetam...
Tortilla De Patatas(Cartofi)
Intr-o tigaie punem uleiul, ceapa taiata marunt si cartofii(curatati, spalati si taiati cubulete).Adaugam sare , vegeta, piper dupa gust. Lasam cartofii la prajit la foc mic mijlociu, pana in momemtul in care se moaie cartofii, nu trebuie sa se rumeneasca.Dupa ce s-au inmuiat, punem...