Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 16.12.2014
Din ingredinete se face o coca moale. Se intinde cu mana intr-o tava micuta , in care sa pus in prealabil foaie de copt. Se da cam 7-8 minute la cuptor. Blatul se unge cu gem de macese. Se pune deasupra bezeaua si se decoreaza cu putin gem...
mai multe
publicat la 16.12.2014
Perna ergonomica Karll
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Perie de pantofi
Unghiera BISALUO
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Coaster extensibil Cook Concept
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Rocsi 9
la 20:13
de laura_n 7
la 13:19
de Bucataras 6
la 08:29
ieri la 10:52
de oanapl 8
pe 25.05 la 13:03
5 comentarii
4 comentarii
5 voturi
Rocsi
MotanLaOale
oanapl 8
2140 puncte
Rocsi 9
1164 puncte
Panacris 9
243 puncte
abstract01 1
200 puncte
RODIMUR 8
129 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Prajitura semiluna cu gem de macese
Din ingredinete se face o coca moale. Se intinde cu mana intr-o tava micuta , in care sa pus in prealabil foaie de copt. Se da cam 7-8 minute la cuptor. Blatul se unge cu gem de macese. Se pune deasupra bezeaua si se decoreaza cu putin gem...