epurasha2bb

1

Bucataras
incepator

Craiova

Bucataras din 15.02.2010

RETETE467
PRIETENI165
Retete / Mancaruri de post

Orez cu legume in foi de spanac

In Mancaruri de post la 23 Mar 2011

Se fierbe mazarea si morcovul cubulete in apa cu putina sare. Frunzele de spanac se oparesc in baur fierbinte cateva secunde. Orezul se fierbe sa fie pufos si se amesteca cu untul/uleiul si cascavalul ras. Se unge un vas mic de jena termorezistent cu unt, se aseaza cate o frunza de...

Fasole batuta cu ceapa caramelizata

In Mancaruri de post la 17 Mar 2011

Am inmuiat fasolea de cu seara.Am pus-o la fiert in apa de o juma de palma deasupra boabelor si am lasat la fiert pana ce a scazut apa de un deget. Am schimbat de 3 ori apa si a treia oara am lasat apa aceea si am pus si putina sare. Separat am facut un amestec de legume :ceapa alba, ardeiul,...

Gogosi de post cu mere si banane

In Mancaruri de post la 17 Mar 2011

Se topeste drojdia intr-o cescuta cu apa calduta si o lingurita de zahar. Se scoate faina din timp in bucataria incalzita si apoi se cerne intr-un vas incapator.Se face o gropita cu pumnul in mijloc si se pune drojdia topita in apa calduta.Se amesteca sifonul cu iaurtul/laptele de soia,...

Mancarica de legume

In Mancaruri de post la 9 Iun 2010

Se spala legumele bine, se curata de coaja morcovul si se curata de pielita ciupercile, se scot semintele si vinisoarele de la ardeiul kapia si cotorul.Se toaca marunt legumele toate si frunzele de varza.Morcovul se da pe razatoarea mica.Se pun la calit in 2 linguri de ulei, se amesteca bine si...

Cartofi cu chimen la cuptor

In Mancaruri de post la 1 Iun 2010

Se curata cartofii de coaja se spala si se taie rondele.Se aseaza intr-un vas termorezistent si se  pune ulei peste ei,se amesteca bine sa fie toti unsi, se presara sare, chimen si boia.Se dau la cuptorul incins dinainte  si dupa cam 10 minute adaugam  un polonic de zeama de supa...

Rattatouille gustos

In Mancaruri de post la 30 Apr 2010

Se taie felii lungi subtiri din vanata si se onduleaza pe cate o scobitoare.Palaria de ciuperca se curata si apoi cotorul se toaca marunt.Carnatul se despica si i se scoate carnea din el.Carnea de carnat se amesteca cu cotorul de ciuperca si cu sare si se umple palaria ciupercii. Deasupra se...

Orez prajit cu ou

In Mancaruri de post la 5 Mar 2010

1 cescuta de mix orez orez salbatic cu orez rosu si cu orez Basmati se fierbe in apa cam 20 de minute apoi se raceste bine. Apoi trebuie incins wokul/ o tigaie teflonata antiaderenta,se picura 2 linguri cu ulei susan si prajim 1/2 ardei capia rosu suvite apoi adaugam orezul, apoi amestecam bine...

Mamaliguta Turnulet

In Mancaruri de post la 5 Mar 2010

Se taie cubulete maricele ardeii, ceapa, ciupercile, usturoiul, si se calesc in putin ulei, apoi se adauga rosiile in bulion/pasta de rosii si se lasa sa scada bine sosul amestecand din cand in cand.Se da un parf de sare. Apoi din mamaliga facuta mai vartoasa (se fierbe apa cu putina sare si...

Afisate 1 - 8 din 8 retete    

Postari recente

publicat la 12.03.2016

Tarta cu ciuperci si ceapa rosie

publicat la 31.08.2014

Bezele cu aroma de capsuni

Horosmopul tau de astazi:

Fecioara

Te simti foarte îndemânatic şi ai chef de meşterit diverse lucruri mici. Din păcate, nimeni nu va aprecia colierele tale din boabe de fasole, aşa că decizi să faci un vudu mic, de mână. Exact când eşti pe punctul de a intra în legătură cu Marele Spirit, un drac de copil îţi aruncă o piatră în casă. Ieşi nervos pe geam şi strigi “Vudu-vă mama voastră de ignoranţi!”.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 29

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

ieri la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

ieri la 12:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]