Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Poiana Mare
Bucataras din 14.02.2014
Se freaca uleiul cu zaharul, se adauga cate un ou si se amesteca mereu. Se pune un varf de cutit de amoniac stins, ciocolata maruntita, iar apoi treptat incorporam faina. Se pune in tava gogoloaie mici. Le lasam pana se rumenesc putin.
publicat la 31.01.2016
publicat la 03.05.2014
publicat la 18.02.2014
Ai probleme în carieră? Ieși repede din ea și exploatează altceva. Sau pe altcineva.
Voturi:97
Voturi:33
Voturi:67
In cont 2
Perna ergonomica Karll
Lumanare parfumata
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Set de 2 borcane de depozitare
Coaster extensibil Cook Concept
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 16:42
la 16:08
la 12:51
la 10:30
ieri la 12:50
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
Bucataras
RODIMUR
Bucataras 8
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Ramonaky 1
mihaelar63 9
1200 puncte
Rocsi 9
311 puncte
Valclaudia 9
211 puncte
Adele 4
174 puncte
Andra_Constantinescu 6
103 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Fursecuri cu ciocolata
Se freaca uleiul cu zaharul, se adauga cate un ou si se amesteca mereu. Se pune un varf de cutit de amoniac stins, ciocolata maruntita, iar apoi treptat incorporam faina. Se pune in tava gogoloaie mici. Le lasam pana se rumenesc putin.