Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Poiana Mare
Bucataras din 14.02.2014
Se freaca uleiul cu zaharul, se adauga cate un ou si se amesteca mereu. Se pune un varf de cutit de amoniac stins, ciocolata maruntita, iar apoi treptat incorporam faina. Se pune in tava gogoloaie mici. Le lasam pana se rumenesc putin.
publicat la 31.01.2016
publicat la 03.05.2014
publicat la 18.02.2014
Doctorul iti va spune sa stai departe de bautura. Nu-i bai, poti bea cu paiul.
Voturi:11
Voturi:19
Voturi:52
In cont 2
Ciocan pentru carne
Perie de pantofi
Set de 4 pahare de whisky
Pensula de patiserie
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de RODIMUR 8
la 13:59
de Bucataras 8
la 08:30
la 08:26
la 08:22
ieri la 09:18
4 comentarii
de Rocsi 9
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
RODIMUR
Bucataras
MotanLaOale
Ester 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
ALMARI74 1
mamidesaramaria 1
anatrisca 1
Rocsi 9
1232 puncte
RODIMUR 8
1104 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Lau 9
157 puncte
vasimur 4
152 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Fursecuri cu ciocolata
Se freaca uleiul cu zaharul, se adauga cate un ou si se amesteca mereu. Se pune un varf de cutit de amoniac stins, ciocolata maruntita, iar apoi treptat incorporam faina. Se pune in tava gogoloaie mici. Le lasam pana se rumenesc putin.