gatitdemine

1

Bucataras
incepator

Cluj-Napoca

Bucataras din 08.02.2011

RETETE17
PRIETENI3
Retete / Aperitive / Garnituri

Cartofi franţuzeşti gratinaţi

In Aperitive / Garnituri la 26 Feb 2011

1. Cartofii se fierb în coajă. În timp ce cartofii şi ouăle fierb (6 din cele 7) se unge vasul din sticlă termorezistentă cu unt şi se tapetează cu pesmet. 2. Smântâna sau iaurtul se amestecă cu un ou crud şi se sărează bine . 3. Cartofii tăiaţi rondele,...

Afisate 1 - 1 din 1 retete    
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]