Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 10.02.2015
Alegem fasolea, o spalam si o punem la fiert. Se schimba apa de 3-4 ori dupa ce da in cateva clocote. De fiecare data se pune fasolea in apa fiarta. Dupa ce s-a fiert ( boaba este moale) ne putem apuca de " Ciorba de fasole cu tarhon"...
mai multe
publicat la 08.03.2015
Voturi:67
Voturi:98
Voturi:58
Set de 2 rasnite pentru mirodenii Liagué
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Set de 2 incaltatoare
Set de 2 teluri Kasahome
Set de cutite si accesorii de bucatarie pentru copii
Placa de tocat fata-verso
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 12:41
ieri la 09:22
de Panacris 9
pe 09.12 la 21:50
pe 09.12 la 09:44
pe 06.12 la 18:19
5 comentarii
4 comentarii
de laura_n 7
7 voturi
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
vasimur
Auras12 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
1272 puncte
Panacris 9
1101 puncte
abstract01 1
324 puncte
Merisor 9
300 puncte
Lau 9
251 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Ciorba de fasole cu tarhon
Alegem fasolea, o spalam si o punem la fiert. Se schimba apa de 3-4 ori dupa ce da in cateva clocote. De fiecare data se pune fasolea in apa fiarta. Dupa ce s-a fiert ( boaba este moale) ne putem apuca de " Ciorba de fasole cu tarhon"...