Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 10.02.2015
Alegem fasolea, o spalam si o punem la fiert. Se schimba apa de 3-4 ori dupa ce da in cateva clocote. De fiecare data se pune fasolea in apa fiarta. Dupa ce s-a fiert ( boaba este moale) ne putem apuca de " Ciorba de fasole cu tarhon"...
mai multe
publicat la 08.03.2015
Voturi:58
Voturi:98
Voturi:67
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Set de 2 decojitoare universale de legume
Set de 8 ustensile de bucatarie pentru copii
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Set de 10 forme pentru briose
Perie de pantofi
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de oanapl 8
la 18:32
la 17:47
de Panacris 9
pe 28.03 la 19:49
de Bucataras 6
pe 28.03 la 15:53
pe 28.03 la 13:17
4 comentarii
de Constelatialeu 9
7 voturi
6 voturi
de laura_n 7
oanapl
gabrielacik 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
ionicaw 1
Rocsi 9
1305 puncte
oanapl 8
1209 puncte
mihaelar63 9
228 puncte
Valclaudia 9
200 puncte
vasimur 4
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Ciorba de fasole cu tarhon
Alegem fasolea, o spalam si o punem la fiert. Se schimba apa de 3-4 ori dupa ce da in cateva clocote. De fiecare data se pune fasolea in apa fiarta. Dupa ce s-a fiert ( boaba este moale) ne putem apuca de " Ciorba de fasole cu tarhon"...