
Se fac crestaturi in cotlet si se condimenteaza cu amestecul de ulei de masline, nuca tocata si scortisoara. Se apasa peste stratul de nuca, astfel ca nuca sa intre in crestaturi. Se pune untul in tigaie si se prajesc usor si la foc mic...
Se incinge uleiul in oala si se adauga ceapa, usturoiul si carnea. Se lasa la rumenit pana ceapa devine aurie. Se adauga legumele (cartofii, morcovii, ardeiul si patrunjelul) si peste se toarna ingredientele pudra. Se amesteca sa se...
Puneti uleiul cu ceapa si usturoiul, puiul si sarea, piperul si turmericul pe foc pana ceapa devine aurie. Adaugati apa atat cat sa acopere puiul si lasati la foc mic cam 20 minute. Pe urma, adaugati restul legumelor - ciuperci, morcovii,...
Parintii mei provin din cate 4 tari; tata Turcia-Algeria si mama Romania-Danemarca. De micuta am fost prin locuri si locuri, dar va spun ca niciunde nu sunt prajituri si torturi mai bune ca la romani in casa, si de cate ori am fost la o nunta in Romania, mancam un platou de placinte, pe cand ceilalti dansau in voie. Binevoieste cineva sa trimita reteta de prajitura cremoasa din ingrediente mai simplu de gasit si facut, ca eu nu prea ma descurc cu cremele. Yuuuuuuuuuuuummii
publicat la 16.08.2015
publicat la 10.08.2015
publicat la 07.08.2015
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
Bucataras.ro
[email protected]
hanna a devenit prieten cu Irina