
publicat la 10.09.2011
publicat la 10.09.2011
publicat la 10.09.2011
Pentru ca să nu rămâi de căruţă şi săptămâna asta, va trebui să ţii două pietre în gură de fiecare dată când te sună vreun obsedant. E bine să le fierbi în prealabil. Dacă n-ai prealabil, dă-le un pic prin muştar
Bucataras.ro
[email protected]
Honey Bear - Lapte cu miere si scortisoara
- laptele se incalzeste - intr-o cana sau pahar inalt se pune o lingura de miere - peste se toarna laptele - se presara scortisoara - iar batonul de scortisoara se foloseste pe post de pai ...
Vin fiert
- am curatat portocala, iar din coaja ei am pastrat cam 3/4...3 bucati maricele - vinul l-am pus intr-o oala pe foc - am adaugat zaharul, scortisoara, coaja de portocala si o lingurita din condimentul special pentru vin fiert - l-am lasat sa dea un clocot Si uite-asa s-a baut...
"Sana - shake" cu zmeura
Intr-un blender se toarna sana, mierea, zmeura, zeama de lamaie, frisca lichida si aroma de menta. se toarna in pahar si se serveste rece. cateva cuburi de gheata si 2-3 zmeure deasupra il fac mai aratos ...