
publicat la 10.09.2011
publicat la 10.09.2011
publicat la 10.09.2011
Pentru ca să nu rămâi de căruţă şi săptămâna asta, va trebui să ţii două pietre în gură de fiecare dată când te sună vreun obsedant. E bine să le fierbi în prealabil. Dacă n-ai prealabil, dă-le un pic prin muştar
Bucataras.ro
[email protected]
Pizza Salami cu seminte de dovleac
- se incalzeste cuptorul - 2-3 linguri de sos de rosii se condimenteaza cu sare, piper, oregano - blaturile se ung cu sosul rezultat - salamul se curata si se taie felii nu foarte groase - se aseaza peste blat si se presara cateva seminte de dovleac...
Pizza "turbata"
Blatul: - peste faina se pune apa, uleiul, un praf de sare, oregano si busuioc - se freaca drojdia cu zaharul pana aceasta se inmoaie si se toarna peste faina - se framanta aluatul bine si se lasa la dospit intr-o camera calduroasa, acoperit cu un prosop (eu am pus...