
publicat la 10.09.2011
publicat la 10.09.2011
publicat la 10.09.2011
Se anunţă zile toride. Cuptorul în care te coace destinul e mai mult decât strâmt şi lipsit de comfort. Putea şi ei să te frăgezească într-un spaţiu mai generos. În altă ordine de idei, nu uita că joia viitoare ai repetiţie la teatrul de păpuşi. Ţi-au luat sfori noi.
Bucataras.ro
[email protected]
Pizza Salami cu seminte de dovleac
- se incalzeste cuptorul - 2-3 linguri de sos de rosii se condimenteaza cu sare, piper, oregano - blaturile se ung cu sosul rezultat - salamul se curata si se taie felii nu foarte groase - se aseaza peste blat si se presara cateva seminte de dovleac...
Pizza "turbata"
Blatul: - peste faina se pune apa, uleiul, un praf de sare, oregano si busuioc - se freaca drojdia cu zaharul pana aceasta se inmoaie si se toarna peste faina - se framanta aluatul bine si se lasa la dospit intr-o camera calduroasa, acoperit cu un prosop (eu am pus...