Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 13.03.2014
Se bat albusurile cu un praf de sare si cand incepe sa se formeze o spuma se adauga treptat zaharul, exact ca la bezea. La sfarsit, cand spuma este gata, adica intorci castronul si nu cade si are o consistenta cremoasa si lucioasa, adaugam otetul...
mai multe
publicat la 13.04.2014
Ciocan pentru carne
Set de 10 forme pentru briose
Set de cutite si accesorii de bucatarie pentru copii
Set de 4 pahare de whisky
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Rola de folie pentru prajituri
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Retete_gustoase 1
ieri la 20:20
de Bucataras 6
ieri la 09:45
de Rocsi 9
pe 11.03 la 20:54
pe 11.03 la 09:08
de RODIMUR 8
pe 10.03 la 16:30
5 comentarii
de vasimur 4
3 comentarii
8 voturi
7 voturi
5 voturi
4 voturi
Rocsi
RODIMUR
adriana65 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Mirela Suba 1
mirela0911 8
1000 puncte
vasimur 4
602 puncte
mihaelar63 9
600 puncte
RODIMUR 8
555 puncte
Rocsi 9
438 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
diverse (9 imagini)