Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 13.03.2014
Se bat albusurile cu un praf de sare si cand incepe sa se formeze o spuma se adauga treptat zaharul, exact ca la bezea. La sfarsit, cand spuma este gata, adica intorci castronul si nu cade si are o consistenta cremoasa si lucioasa, adaugam otetul...
mai multe
publicat la 13.04.2014
Ciocan pentru carne
Set de 2 borcane de depozitare
Taburet pliabil telescopic
Set de 2 recipiente pentru cereale
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Set de 10 forme pentru briose
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
ieri la 06:40
pe 26.11 la 11:51
pe 25.11 la 11:03
pe 24.11 la 09:24
pe 21.11 la 17:39
de Andra_Constantinescu 6
5 comentarii
de vasimur 4
4 comentarii
6 voturi
4 voturi
3 voturi
Ina
MotanLaOale
vasimur
Andra_Constantinescu 6
1399 puncte
Valclaudia 9
500 puncte
Adele 4
319 puncte
Rocsi 9
316 puncte
Lau 9
66 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
diverse (9 imagini)