Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 03.02.2019
Pentru inceput punem pulpele la fiert, in 5 litri de apa, completand cu apa ori de cate ori este nevoie. In momentul in care se face spuma, o vom aduna de fiecare data. Cat timp fierbe carnea, noi vom curata legumele, dupa care le vom spala si...
mai multe
publicat la 03.02.2019
Taburet pliabil telescopic
Coaster extensibil Cook Concept
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Rola de folie pentru prajituri
Perna ergonomica Karll
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de RODIMUR 8
pe 18.07 la 13:59
de Bucataras 8
pe 18.07 la 08:30
pe 18.07 la 08:26
pe 18.07 la 08:22
pe 17.07 la 09:18
4 comentarii
de Rocsi 9
3 comentarii
4 voturi
3 voturi
vasimur
RODIMUR
Adrian2016 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
CretuValentina 1
iqphantom 1
Rocsi 9
1232 puncte
RODIMUR 8
1104 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Lau 9
157 puncte
vasimur 4
152 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Supa cu galuste
Pentru inceput punem pulpele la fiert, in 5 litri de apa, completand cu apa ori de cate ori este nevoie. In momentul in care se face spuma, o vom aduna de fiecare data. Cat timp fierbe carnea, noi vom curata legumele, dupa care le vom spala si...