Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 03.02.2019
Pentru inceput punem pulpele la fiert, in 5 litri de apa, completand cu apa ori de cate ori este nevoie. In momentul in care se face spuma, o vom aduna de fiecare data. Cat timp fierbe carnea, noi vom curata legumele, dupa care le vom spala si...
mai multe
publicat la 03.02.2019
Rola de folie pentru prajituri
Set de 250 forme pentru briose
Pensula de patiserie
Set de 2 recipiente pentru cereale
Ciocan pentru carne
Suport pentru ustensile de bucatarie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Panacris 9
la 13:59
la 13:55
de Bucataras 6
la 11:06
de Rocsi 9
pe 01.02 la 20:48
pe 31.01 la 16:37
7 comentarii
6 comentarii
9 voturi
8 voturi
7 voturi
RODIMUR
vasimur
Rocsi
oanapl 7
4301 puncte
Panacris 9
1462 puncte
mihaelar63 9
1183 puncte
Mitinita 7
1100 puncte
MotanLaOale 8
1087 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Supa cu galuste
Pentru inceput punem pulpele la fiert, in 5 litri de apa, completand cu apa ori de cate ori este nevoie. In momentul in care se face spuma, o vom aduna de fiecare data. Cat timp fierbe carnea, noi vom curata legumele, dupa care le vom spala si...