Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 03.02.2019
Pentru inceput punem pulpele la fiert, in 5 litri de apa, completand cu apa ori de cate ori este nevoie. In momentul in care se face spuma, o vom aduna de fiecare data. Cat timp fierbe carnea, noi vom curata legumele, dupa care le vom spala si...
mai multe
publicat la 03.02.2019
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Rola de folie pentru prajituri
Set de cutite si accesorii de bucatarie pentru copii
Termometru cu ecran LCD
Perie de pantofi
Ciocan pentru carne
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Retete_gustoase 1
ieri la 20:20
de Bucataras 6
ieri la 09:45
de Rocsi 9
pe 11.03 la 20:54
pe 11.03 la 09:08
de RODIMUR 8
pe 10.03 la 16:30
5 comentarii
de vasimur 4
3 comentarii
8 voturi
7 voturi
5 voturi
4 voturi
Rocsi
RODIMUR
adriana65 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Mirela Suba 1
mirela0911 8
1000 puncte
vasimur 4
602 puncte
mihaelar63 9
600 puncte
RODIMUR 8
555 puncte
Rocsi 9
438 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Supa cu galuste
Pentru inceput punem pulpele la fiert, in 5 litri de apa, completand cu apa ori de cate ori este nevoie. In momentul in care se face spuma, o vom aduna de fiecare data. Cat timp fierbe carnea, noi vom curata legumele, dupa care le vom spala si...