Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 29.10.2013
Felia de paine se unge cu crema de branza Ceva fin Delaco. Ardeii se curata de cotoare si se taie rondele, respectiv fasii si se aseaza pe paine. Maslinele fara samburi se taie rondele.
publicat la 29.10.2013
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Ciocan pentru carne
Set de 3 boluri Ellenge
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Set de 4 pahare de whisky
Suport pentru ustensile de bucatarie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
ieri la 10:46
de Constelatialeu 9
pe 26.11 la 15:27
pe 26.11 la 09:33
pe 25.11 la 10:37
de oanapl 7
pe 24.11 la 20:44
10 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
8 voturi
6 voturi
5 voturi
oanapl
Bucataras
oanapl 7
1103 puncte
Panacris 9
1014 puncte
RODIMUR 8
165 puncte
Rocsi 9
133 puncte
vasimur 4
126 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Sendvis cu crema de branza
Felia de paine se unge cu crema de branza Ceva fin Delaco. Ardeii se curata de cotoare si se taie rondele, respectiv fasii si se aseaza pe paine. Maslinele fara samburi se taie rondele.