Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 29.10.2013
Felia de paine se unge cu crema de branza Ceva fin Delaco. Ardeii se curata de cotoare si se taie rondele, respectiv fasii si se aseaza pe paine. Maslinele fara samburi se taie rondele.
publicat la 29.10.2013
Unghiera BISALUO
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Set de 8 ustensile de bucatarie pentru copii
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Tava pentru servire Jalz Jalz
Perna ergonomica Karll
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 09:18
de Rocsi 9
ieri la 21:02
ieri la 08:10
pe 15.07 la 09:49
pe 14.07 la 10:06
4 comentarii
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
vasimur
Larisel 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Delicii Sanatoase 1
weronik68 1
Rocsi 9
1232 puncte
RODIMUR 8
1104 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Lau 9
157 puncte
vasimur 4
152 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Sendvis cu crema de branza
Felia de paine se unge cu crema de branza Ceva fin Delaco. Ardeii se curata de cotoare si se taie rondele, respectiv fasii si se aseaza pe paine. Maslinele fara samburi se taie rondele.