Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 29.10.2013
Felia de paine se unge cu crema de branza Ceva fin Delaco. Ardeii se curata de cotoare si se taie rondele, respectiv fasii si se aseaza pe paine. Maslinele fara samburi se taie rondele.
publicat la 29.10.2013
Cantar digital pentru bucatarie
Perna ergonomica Karll
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Set de 2 borcane de depozitare
Set de 2 recipiente pentru cereale
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 10:07
ieri la 10:46
de Constelatialeu 9
pe 26.11 la 15:27
pe 26.11 la 09:33
pe 25.11 la 10:37
de oanapl 7
10 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
8 voturi
6 voturi
5 voturi
vasimur
oanapl
oanapl 7
1103 puncte
Panacris 9
1014 puncte
RODIMUR 8
165 puncte
Rocsi 9
133 puncte
vasimur 4
126 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Sendvis cu crema de branza
Felia de paine se unge cu crema de branza Ceva fin Delaco. Ardeii se curata de cotoare si se taie rondele, respectiv fasii si se aseaza pe paine. Maslinele fara samburi se taie rondele.