
publicat la 20.11.2011
publicat la 17.09.2011
publicat la 17.09.2011
În sfârşit, talentele tale vor fi recunoscute de către un mare cineast. Rolul este destul de ciudat, filmările sunt în întregime la munte, personajul tău locuieşte într-o scorbură şi nu ai de spus nici o replică. Nu contează prea mult, orice debut e dificil şi, oricum, ratingul Animal Planet este din ce în ce mai rdicat.
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro
Gratin de peste
Am pus pestele cu o cantitate de lapte doar cat sa-l acopere, la fiert.Am adaugat o foaie de dafin,sare si piper.Am lasat sa fiarba,am acoperit si l-am lasat la foc moale timp de 8 minute.Am adaugat prazul si am mai lasat inca 2 minute. In acest timp,am pus cartofii in apa fierbinte cu sare...
Aripi de pisica de mare cu sos de macris
Aripile mele de pisica au fost congelate...am vrut sa vad cum sunt la gust... Deci...le-am decongelat,le-am uscat si le-am taiat in doua pe fiecare(au fost mari). Le-am asezat pe fiecare pe cate o bucata de folie de aluminiu cu ulei de masline,câte o felie de lamaie,sare,piper si...
Somon cu piure de pastârnac
Începem prin a curata pastârnacul,îl spalam si îl taiem cuburi. Ceapa o curatam si o tocam fin,o punem la calit in putin ulei de masline. Cand ceapa devine translucida,adaugam pastârnacul si acoperim cu lapte.Lasam sa fiarba. Fileurile de somon le asezonam...