Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Cluj
Bucataras din 10.07.2010
Procedeul e foarte simplu: facem ceaiul de menta si il indulcim, dupa care il lasam sa se raceasca. Doua felii de carambola le taiem bucati, iar restul le adaugam intregi. Adaugam gheata si se poate servi. Se decoreaza cu frunzulite de menta
Voturi:6
Voturi:14
Voturi:20
In cont 29
Unghiera BISALUO
Pensula de patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 14:39
la 14:04
la 10:46
ieri la 10:35
pe 12.11 la 10:06
de RODIMUR 8
4 comentarii
3 comentarii
de Constelatialeu 9
6 voturi
5 voturi
3 voturi
MotanLaOale
RODIMUR
Adele
Patty 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
adinaciosescu 1
Rocsi 9
458 puncte
Sidy 1
200 puncte
Lau 9
159 puncte
Andra_Constantinescu 6
112 puncte
mihaelar63 9
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Carambola Iced Tea
Procedeul e foarte simplu: facem ceaiul de menta si il indulcim, dupa care il lasam sa se raceasca. Doua felii de carambola le taiem bucati, iar restul le adaugam intregi. Adaugam gheata si se poate servi. Se decoreaza cu frunzulite de menta