Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 06.07.2013
1.Se aleg 2-3 dovleci in jur de 4-4.5 kg in total.Se curata de coaja si de continutul de seminte, se spala, se scurg de apa si se cantareste o cantitate de 3 kg. 2.Se taie in cubulete (feliute) de 1-1,2 centimetri. Se pun intr-un vas cu 150 ml...
mai multe
publicat la 06.07.2013
Tava pentru servire Jalz Jalz
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Rola de folie pentru prajituri
Set de 2 recipiente pentru cereale
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
ieri la 10:37
de oanapl 7
pe 24.11 la 20:44
pe 22.11 la 16:33
pe 22.11 la 16:03
pe 22.11 la 12:08
4 comentarii
3 comentarii
de Panacris 9
2 comentarii
5 voturi
4 voturi
3 voturi
mihaelar63
MotanLaOale
vasimur
Bucataras
geobucataras 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
oanapl 7
1103 puncte
Panacris 9
1014 puncte
RODIMUR 8
165 puncte
Rocsi 9
133 puncte
vasimur 4
126 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Compot de dovlecel
1.Se aleg 2-3 dovleci in jur de 4-4.5 kg in total.Se curata de coaja si de continutul de seminte, se spala, se scurg de apa si se cantareste o cantitate de 3 kg. 2.Se taie in cubulete (feliute) de 1-1,2 centimetri. Se pun intr-un vas cu 150 ml...