Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Brasov
Bucataras din 04.07.2011
Se curata pipotele si inimile, apoi le spalam. Se pun intr-o tigaie adanca cu uleiul, catelul de usturoi si foile de dafin, sare, piper. Se lasa la fiert la foc mic cu capac peste tigaie. Lasam la inabusit pana sunt fierte. Mai adaugam putina apa...
mai multe
publicat la 01.11.2011
Cantar digital pentru bucatarie
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Placa de tocat fata-verso
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 15:01
la 09:13
ieri la 10:50
de Panacris 9
ieri la 09:30
pe 29.01 la 10:52
de Constelatialeu 9
9 comentarii
de oanapl 7
8 comentarii
7 comentarii
6 comentarii
8 voturi
7 voturi
de RODIMUR 8
vasimur
MotanLaOale
La Ancuta 5
Ureaza-i "La Multi Ani!"
luminitzaschiau 1
amalia_84 1
oanapl 7
4301 puncte
Panacris 9
1462 puncte
mihaelar63 9
1183 puncte
Mitinita 7
1100 puncte
MotanLaOale 8
1087 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Pajuee (Mancare cu ardei capia si inimi)
Se curata pipotele si inimile, apoi le spalam. Se pun intr-o tigaie adanca cu uleiul, catelul de usturoi si foile de dafin, sare, piper. Se lasa la fiert la foc mic cu capac peste tigaie. Lasam la inabusit pana sunt fierte. Mai adaugam putina apa...