
publicat la 23.07.2015
publicat la 23.07.2015
publicat la 12.07.2015
O zi potrivită pentru a încerca mai multe reţete culinare din Estul Indiei. Oaspeţii vor fi sceptici la început, însă pofta îi va îndemna să te creadă pe cuvânt. Medicul legist, insă, va dori ceva mai multe detalii.
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro
Limonada cu menta
Lamaile se curata de coaja si de partea albicioasa, care e amara. Se taie si se pune in blender. Frunzele de menta se spala si se adauga peste lamai. Se porneste blenderul si se tine aproximativ 1 min. Compozitia rezultata se toarna intr-o cana. Se adauga mierea si apa si se amesteca pana se...
Limonada cu ghimbir
Lamaile se curata de coaja,se taie si se pun in blender. Se adauga ghimbirul taiat cuburi.Se porneste blenderul si se tine aprox.1min. Amestecul obtinut se toarna intr-un vas si se adauga mierea si apa. Se pastreaza la frigider 1-2 zile. 1/3 dintr-un pahar se umple cu amestecul de...
Vin de coacaze negre
Se aleg fructe bine coapte,se spala si se curata de pe ciorchine.Se pun intr-un tifon sau o sita deasa si se preseaza pana se storc bine de tot.Din sucul obtinut,respectand proportiile date,se poate pregati orice cantitate de vin. ...