Taiem carnea bucatele potrivite ,o condimentam adaugam paharul de vin si o lasam la frigider 30 min.
Intre timp curatam dovleceii de coaja ii taiem rondele ,condimentam si ii punem la prajit in ulei incins (atentie uleiul poate sa "sara" cand sunt puse rondelele de dovlecei).
Dupa ce carnea...
Curatam spanacul de radacini si eventualele codite de la frunze care sunt mai mari,il spalam si il lasam sa se scurga.
Pregatim o oala cu 1 litru de apa cu sare(o lingurita)si punem la fiert . Cand a dat in clocot punem spanacul si-l lasam sa fiarba 10 min , dupa care strecuram si il...
pregatim carnea
daca este taiata bucati mari le mai taiem noi mai mici,
sunculita o taiem bucatele ,dupa care le punem intrun castron si le condimentam bine cu (vegeta,piper,origano,rosmarin,busuioc,cimbru,spondoc,boia de ardei dulce)totul amestecar bine si adaugam paharul de vin,...
Carnea, mai bine spus gusa, o taiem bucati , aripioarele le trecem prin flacara la aragaz sa ardem ciumpii ramasi si taiem varfurile sa ramana doar cele doua parti mai carnoase . Dupa aceea condimentam, piperam si amestecam totul cu rozmarinul, foile de dafin si salvia, dar si cu vinul intr-un...
spalam bine ficateii si inimile de sange si ii lasam sa se scurga intr-o strecuratoare , dupa care condimentam cu piper, vegeta si alte condimente dupa gust si punem la prajit cu un pic de ulei de masline, vinul din pahar si sunculita taiata cuburi ( nu va speriati daca isi schimba culoarea...
se portioneaza carnea , se condimenteaza cu vegeta , piper , rosmarin , oregano,putin busuioc,paharul de vin si putin ulei de masline
se pune intr-un castron acoperit cu folie de plastic ,
se lasa la frigider 30 min ,dupa care se da la cuptor pt 30 min la temperatura de 180 grade...
Carne de vanat (caprioara , cerb )cu sos si dovlecei prajiti
Taiem carnea bucatele potrivite ,o condimentam adaugam paharul de vin si o lasam la frigider 30 min. Intre timp curatam dovleceii de coaja ii taiem rondele ,condimentam si ii punem la prajit in ulei incins (atentie uleiul poate sa "sara" cand sunt puse rondelele de dovlecei). Dupa ce carnea...
Spanac cu carne si sunculita afumata
Curatam spanacul de radacini si eventualele codite de la frunze care sunt mai mari,il spalam si il lasam sa se scurga. Pregatim o oala cu 1 litru de apa cu sare(o lingurita)si punem la fiert . Cand a dat in clocot punem spanacul si-l lasam sa fiarba 10 min , dupa care strecuram si il...
Tocanita din carne de porc cu couscous
pregatim carnea daca este taiata bucati mari le mai taiem noi mai mici, sunculita o taiem bucatele ,dupa care le punem intrun castron si le condimentam bine cu (vegeta,piper,origano,rosmarin,busuioc,cimbru,spondoc,boia de ardei dulce)totul amestecar bine si adaugam paharul de vin,...
Gusa de porc & aripioare de pui marinate la cuptor cu garnitura de cartofi si sos de ciuperci cu portocala rosie
Carnea, mai bine spus gusa, o taiem bucati , aripioarele le trecem prin flacara la aragaz sa ardem ciumpii ramasi si taiem varfurile sa ramana doar cele doua parti mai carnoase . Dupa aceea condimentam, piperam si amestecam totul cu rozmarinul, foile de dafin si salvia, dar si cu vinul intr-un...
Ficatei si inimi de pui cu sunculita afumata si mamaliguta
spalam bine ficateii si inimile de sange si ii lasam sa se scurga intr-o strecuratoare , dupa care condimentam cu piper, vegeta si alte condimente dupa gust si punem la prajit cu un pic de ulei de masline, vinul din pahar si sunculita taiata cuburi ( nu va speriati daca isi schimba culoarea...
Carne de porc la cuptor cu sos de ciuperci
se portioneaza carnea , se condimenteaza cu vegeta , piper , rosmarin , oregano,putin busuioc,paharul de vin si putin ulei de masline se pune intr-un castron acoperit cu folie de plastic , se lasa la frigider 30 min ,dupa care se da la cuptor pt 30 min la temperatura de 180 grade...