Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 14.11.2014
Se spală foarte bine știuca. Se curață de solzi apoi se taie pe burtă de la cap până la coadă, se scot intestinele și se curață bine în interior. Apoi se invelește într-un prosop și cu un ciocan de bucătărie se bate usor întorcându-se pe toate...
publicat la 16.11.2014
Azi nu prea stii pe ce lume esti si incotro mergi, dar tare te grabesti sa ajungi nicaieri.
Set de 2 borcane de depozitare
Rola de folie pentru prajituri
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Unghiera BISALUO
Taietor de pizza
Set de 250 forme pentru briose
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 08:08
ieri la 08:10
pe 07.07 la 08:14
de vasimur 4
pe 05.07 la 15:54
pe 05.07 la 10:25
9 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
vasimur
MotanLaOale
Alexandra Burz 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
gabriela_aysondu 1
Rocsi 9
1310 puncte
vasimur 4
1198 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
mihaelar63 9
211 puncte
RODIMUR 8
162 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Știucă umplută
Se spală foarte bine știuca. Se curață de solzi apoi se taie pe burtă de la cap până la coadă, se scot intestinele și se curață bine în interior. Apoi se invelește într-un prosop și cu un ciocan de bucătărie se bate usor întorcându-se pe toate...