Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 14.11.2014
Se spală foarte bine știuca. Se curață de solzi apoi se taie pe burtă de la cap până la coadă, se scot intestinele și se curață bine în interior. Apoi se invelește într-un prosop și cu un ciocan de bucătărie se bate usor întorcându-se pe toate...
publicat la 16.11.2014
Ia aminte la vorba bătrânească "Capra vecinului nu se îngrașă în ajun"!
Ciocan pentru carne
Set de 2 rasnite pentru mirodenii Liagué
Unghiera BISALUO
Cantar digital pentru bucatarie
Taietor de pizza
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
ieri la 08:02
ieri la 07:33
pe 11.07 la 07:36
pe 10.07 la 10:48
pe 09.07 la 08:08
de vasimur 4
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
4 voturi
RODIMUR
vasimur
anca_rm 5
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
1310 puncte
vasimur 4
1198 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
mihaelar63 9
211 puncte
RODIMUR 8
162 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Știucă umplută
Se spală foarte bine știuca. Se curață de solzi apoi se taie pe burtă de la cap până la coadă, se scot intestinele și se curață bine în interior. Apoi se invelește într-un prosop și cu un ciocan de bucătărie se bate usor întorcându-se pe toate...